O Αντετοκούνμπο και οι ψωνάρες της Ελληνικής showbiz…

21:37 23/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στα 23 του χρόνια, είναι ένας από τους ταχύτερα ανερχόμενους super stars του NBA. Ο Greak Freak όπως τον αποκαλούν στις ΗΠΑ, βλέπει την «μετοχή» του να εκτινάσσεται στο χρηματιστήριο του αμερικανικού μπάσκετ, τα πλήθη να παραληρούν και το αθλητικό στερέωμα να υποκλίνεται στο τεράστιο ταλέντο του.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor,

ο Γιάννης είχε την τιμητική του, καθώς οι παίκτες που ανήκουν στην ομάδα των Διασήμων, κέρδισαν ως έπαθλο ένα ταξίδι στο Μίλγουόκι για να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα του Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται. Για άλλη μια φορά ο Έλληνας που κάποτε πουλούσε cd στους δρόμους για να επιβιώσει, τα έδωσε όλα μέσα στο παρκέ, υπερνικώντας τους νόμους της φυσικής αλλά και της ανθρώπινης αντοχής!

Όποιος έχει παίξει μπάσκετ, σε επίπεδο πρωταθλητισμού, γνωρίζει ότι η σωματική κούραση των αθλητών μετά το τέλος του αγώνα είναι απερίγραπτη και ενδεχομένως όταν μιλάμε για NBA να ξεπερνάει κάθε φαντασία. Κι όμως! Ο κατάκοπος Αντετοκούνμπο, μετά την ξέφρενη αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπόστον Σέλτικς, αντί να πάει στην βιλάρα του να ξεκουραστεί, βρέθηκε δίπλα στους Έλληνες παίκτες τού Survivor. Μίλησε μαζί τους, τούς ρώτησε για την εμπειρία που ζούνε, τους είπε πόσο του λείπει η Ελλάδα, αστειεύτηκε, φωτογραφήθηκε και στο τέλος τους είπε κι ευχαριστώ για την επίσκεψη!

Με άλλα λόγια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκανε εκείνο που οι 8 στους 10 Έλληνες «αστέρες» της υποκριτικής, της μουσικής ή της τηλεόρασης, αποφεύγουν. Γιατί είναι τόσο κουρασμένοι, τόσο υπερταλαντούχοι και τόσο…υπερδιάσημοι! Που δεν μπορούν να ασχολούνται με τους ταπεινούς θαυμαστές τους, που θέλουν να τους επισκεφτούν στο καμαρίνι τους ή να τους ενοχλήσουν στον δρόμο. Γι αυτό συχνά κυκλοφορούν με στρατιές παρατρεχάμενων, που έχουν σαν αποστολή να κρατάνε τα ενοχλητικά πλήθη μακρυά τους!

Τελευταία μαθαίνω ότι κάποιοι απασχολούν και bodyguards! Για να τους προστατεύσουν από τυχόν επιθέσεις εναντίον τους. Γιατί, ως γνωστόν, το όνειρο κάθε παρανοϊκού αυτής της γης είναι να σκοτώσει είτε τον Τζον Λένον, είτε τον καβαλημένο έλληνα ανθυποστάρ. Που δεν ανέβηκε μόνος του στο καλάμι. Με την δική μας ανοχή και στήριξη το ίππευσε. Αλλά αυτό, είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση…

thisismarias.com

The post O Αντετοκούνμπο και οι ψωνάρες της Ελληνικής showbiz… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα