O Αλαφούζος έφαγε με τον Παππά, αλλά δεν φαγώθηκαν…

00:18 12/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς έχει κατηγορήσει κατ’ επανάληψη τον Γιάννη Αλαφούζο ως έναν εκ των πρωταγωνιστών της διαπλοκής και ως επικοινωνιακό δίαυλο των απόψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα στελέχη του ενημερωτικού τομέα του Σκάι καταγγέλλουν, σε καθημερινή βάση, ως «υπουργό-καναλάρχη» τον Νίκο Παππά και τον χαρακτηρίζουν οργανωτή του νέου συστήματος διαπλοκής.

Ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο εμπόδισαν, ωστόσο, τον κ. Αλαφούζο να προσκαλέσει σε γεύμα τον κ. Παππά στα γραφεία του σταθμού στο Φάληρο. Και, επίσης, τον υπουργό να αποδεχθεί

με χαρά την πρόσκληση.

Έπαψε, μήπως, ο ένας να σιχαίνεται τον άλλο; Φυσικά, όχι. Ή μήπως δεν θα «πυροβολήσει» ο ένας τον άλλο, αν περάσει από το χέρι του; Αστεία πράγματα.

Απλώς αποδέχθηκαν και οι δυο την πραγματικότητα. Ο Αλαφούζος είναι ευτυχής, διότι πήρε άδεια, δίνοντας μάλιστα τα λιγότερα χρήματα από όλους. Και ο Παππάς, πανευτυχής, διότι είδε και τον ιδιοκτήτη του Σκάι να πληρώνει, ώστε να είναι νομοταγής.

Τώρα, λοιπόν, μπορούν να συζητήσουν την ιδέα να κλείσουν το ταχύτερο δυνατόν οι σταθμοί που δεν εξασφάλισαν άδεια. Το απαιτεί ο Αλαφούζος, όπως επίσης ο Κυριακού, ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης. Και ο (πανευτυχής, επαναλαμβάνω) Παππάς δεν βλέπει την ώρα να πέσει «μαύρο» στο Μega, τον Alpha, το Star και το Epsilon.

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφτεί τα γραφεία του Έθνους και είχε γευματίσει με τον Φώτη Μπόμπολα και στελέχη της εφημερίδας το 2013, την εποχή δηλαδή που τον χαρακτήριζε «αρχιδιαπλεκόμενο»…

Keywords
Τυχαία Θέματα