NBA προς ΕΟΚ: Θεωρίες συνωμοσίας όσα λέτε για τον Αντετοκούνμπο

10:34 20/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ για την απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μείνει εκτός, ενόψει του Eurobasket, όπου κάνει λόγο για «οργανωμένο και καλά σκηνοθετημένο σχέδιο» και τις αιχμές για το παρασκήνιο «της άκρως ενδιαφέρουσας ιστορίας που εκτυλίχτηκε μέχρι και σήμερα», το ΝΒΑ δίνει τη δική του απάντηση.

Σύμφωνα με τον Τιμ

Ρέινολντς, δημοσιογράφο του Associated Press που ειδικεύεται στα θέματα του ΝΒΑ, η αμερικανική Ένωση Μπάσκετ ξεκαθαρίζει:

«Το ΝΒΑ και οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν ακολουθήσει όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα βάσει της συμφωνίας του ΝΒΑ με την FIBA. Ο Γιάννης έχει έναν τραυματισμό που έχει επιβεβαιωθεί από πολλαπλές εξετάσεις και κάθε δήλωση για το αντίθετο είναι λάθος».

NBA denies Greek basketball federation claim of a plot to keep Giannis from playing in Eurobasket. Statement: pic.twitter.com/bPF526buCW

Tim Reynolds (@ByTimReynolds) August 20, 2017

Από την πλευρά του ο γγ της ομοσπονδίας Τάκη Τσαγκρώνη είχε δηλώσει ότι οι εξετάσεις τις οποίες είχε κάνει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο το ιατρικό τιμ της Εθνικής ήταν «καθαρές», χωρίς όμως να διευκρινίσει πότε έγιναν αυτές οι εξετάσεις.

Και ο προπονητής της Εθνικής, Κώστας Μίσσας, μετά τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία δήλωσε ότι «υπήρχε θέμα αλλά όχι τόσο σημαντικό ώστε να μην παίξει στο Ευρωμπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα