My Style Rocks: Το σέξι παρελθόν των έξι φιναλίστ

14:40 21/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Έξι φιναλίστ παραμένουν στο My Style Rocks που διαγωνίζονται για την πρωτιά στο reality του ΣΚΑΪ.

Από μία αναδρομή που πραγματοποιεί το gazzettaplus, ανακαλύπτει το…τηλεοπτικό παρελθόν των έξι σέξι παρουσιών στο My Style Rocks εκ των οποίων η Ραμόνα πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό ως υποψήφια Playmate.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε προκαλέσει… υπέρταση ως σέξι νοσοκόμα στη διαφήμιση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

Η Τζώρτζια Βαϊνά παρουσιαζόταν ως Γωγώ και είχε τραγουδήσει μαζί με τους Ominus ενώ ήταν και υποψήφια Playmate αλλά και κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη μαζί με την Όλγα Φαρμάκη.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν γνωστή στη νύχτα της Θεσααλονίκης ενώ είχε σχέση με τον Γιάννη Σιδεράκη.

Every cool girl is half boy• ____________ Girls go check @luigi_footwear for amazing shoes & more ❤️❤️

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) on Dec 11, 2017 at 5:54am PST

Η Βασιλική Ρούσσου είναι σχεδιάστρια αξεσουάρ και δημιουργός της μάρκας MARIVEE. Έχει πτυχίο στο παιδαγωγικό τμήμα Πατρών, ενώ εργάζεται ως μοντέλο από το 2011.

Let the sunshine ☀️ @marivee_handcrafted #marivee #marivee_handcrafted #mariveefw1718 #fw1718 #aw17 #winter #collection #campaign #onlylove #style #bohemian #freespirit #dreamfree #closet #style #fashion #fashionpost #icon #iconic

A post shared by Vassiliki Roussou (@vassiliki_roussou) on Oct 24, 2017 at 9:21am PDT

Η Υβόννη Ντόστα είναι μοντέλο, έχει σχεδιάσει beachwear, ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες για τους οίκους, Hermes, Giza και Gianfranco Ferre.

The post My Style Rocks: Το σέξι παρελθόν των έξι φιναλίστ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα