Mπιλ Σίμονς: Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

17:41 4/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Ο κατά πολλούς κορυφαίος αθλητικός συντάκτης των ΗΠΑ, Μπιλ Σίμονς «υποκλίθηκε» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπογραμμίζοντας – με άρθρο του στο «The Ringer», πως δεν έχει ξαναδεί παίκτη σαν τον Greek Freak.

Έχει ιδρύσει την περίφημη ιστοσελίδα Tthe Ringer», ενώ ήταν επί 15 χρόνια εκ των κορυφαίων μπασκετικών δημοσιογράφων στο ESPN, όπου μεταξύ πολλών άλλων, είχε την επιμέλεια του δημοφιλούς podcast

«Β.S Report».

Κατά συνέπεια, τα λόγια του διάσημου Αμερικανού αρθρογράφου, Mπιλ Σίμονς έχουν πολύ μεγάλη βαρύτητα σε θέματα ΝΒΑ.

Ο Σίμονς με άρθρο του στο «The Ringer», αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως είναι κυρίαρχος στη λίγκα, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει δει κανέναν παίκτη σαν αυτόν.

Την κυριαρχία του την αναγνωρίζει και ο κόσμος, αφού ο Έλληνας φόργουορντ είναι πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή μέχρι στιγμής και δεύτερος σε ολόκληρο το ΝΒΑ, πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Ο εκπληκτικός Greek Freak πάει για αρχηγός στο All Star Game και ο Μπιλ Σίμονς έδειξε πως έχει.. θαμπωθεί από τον ηγέτη των Μπακς.

«Είδα τον Γιάννη από κοντά στο ματς των Νικς με τους Μπακς στις αρχές Δεκέμβρη. Έπιασα τον εαυτό μου να ενθουσιάζεται. Ήταν πάρα πολύ καλός. Μοναδικός στο είδος του. Αυτή η απίστευτη αθλητικότητα του. Τον παρακολούθησα και στα playoffs κόντρα στη Βοστώνη πέρυσι. Moυ θύμισε καταστάσεις του ΛεΜπρόν το 2009 και του Σακίλ το 2000. Έλεγες “γαμώτο πως μπορείς να τον σταματήσεις», αναφέρει στην αρχή.

Στη συνέχεια έρχεται η φράση που δείχνει πόσο έχει «εκτοξευτεί» ο Γιάννης φέτος: «Πάω σε ματς ΝΒΑ για 45 χρόνια και δεν έχω δει κανέναν σαν τον Γιάννη. Το σώμα του, ο διασκελισμός του. Κάνει λιγότερα βήματα για να φτάσει στο αντίπαλο καλάθι από οποιονδήποτε άλλον. Πολλές φορές σου δίνει την αίσθηση πως κάνει παράβαση, κάνει βήματα. Η μπάλα φαίνεται να είναι σαν το μπαλάκι του γκολφ στο χέρι του. Είναι άδικο για τους υπολοίπους. Φτάνει για… πλάκα κοντά στο καλάθι. Καρφώνει σε κάθε αιφνιδιασμό. Καρφώνει ακόμα και υπό πίεση με οποιοδήποτε χέρι. Πολλές φορές σε κάνει πόστερ. Ούτε ο Σακίλ στην εποχή που έπαιζε το Ορλάντο δεν κάρφωνε συνέχεια με αυτόν τον τρόπο. Σκοράρει σχεδόν 20 πόντους ανά ματς κάτω από το καλάθι. Μπορεί να τελειώσει τη σεζόν με 350+ καρφώματα»

Στο τέλος καταλήγει: «Όταν τον βλέπεις από κοντά, είναι σαν να παρακολουθείς έναν εξωγήινο. Ο Καρίμ με έκανε να νιώθω έτσι με το skyhook του. Ο Μπιλ Ουόλτον το ίδιο γιατί ήταν τεράστιος. Ο Μπάρκλεϊ που ήταν πιο κοντός από πολλούς που έπαιζαν στη θέση του, αλλά πηδούσε πάνω από όλους. Ο Σακίλ ήταν σαν τον Τσάμπερλεϊν. Τον φοβόσουν. Θυμάμαι τον ΛεΜπρόν το 2009 τότε που είχε πάρει το πρώτο του βραβείο του MVP. Κάλπαζε στο παρκέ σε κάθε αιφνιδιασμό. Δεν μπορούσες να πιστέψεις όσα έβλεπες. Αν ο Γιάννης παίζει στη πόλη που βρίσκεσαι και αγαπάς το μπάσκετ, τότε πρέπει οπωσδήποτε να πας να τον δεις από κοντά».

gazzetta.gr

The post Mπιλ Σίμονς: Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα