Live συνέντευξη Τύπου της Ζωής την ίδια ώρα που μιλά ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

15:25 6/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Η Πρόεδρος της Βουλής ανήγγειλε συνέντευξη τύπου σήμερα το απόγευμα (19:00), δηλαδή μισή ώρα πριν την έναρξη της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού από την ΔΕΘ.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου με πρόσχημα ότι η νέα πρωτοβουλία της σχετίζεται με θέματα επικαιρότητας που άπτονται την λειτουργία της Βουλής χρησιμοποιεί

το εντευκτήριο του Μεγάρου, αλλά και το Κανάλι του Κοινοβουλίου που θα την μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση.

Να σημειωθεί ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα χρησιμοποιήσει τη θεσμική της ιδιότητα για να αναφερθεί και στις πολιτικές της επιδιώξεις με την Λαική Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά και να απαντήσει στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου.

Να υπενθυμιστεί ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ότι ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου πήρε από τις 21 Ιανουαρίου δικογραφία με εξοπλιστικά, δεν την προώθηση ποτέ στην Ολομέλεια.

Επιπλέον δήλωσε ότι «έβαλε νερό στο κρασί της. Δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ότι ο πατέρας της εν συνεχεία εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων, με ενοχλεί πάρα πολύ. Άμα είσαι συνήγορος στην υπόθεση των υποβρυχίων που έρχεται η ίδια να φέρει στην Ολομέλεια, είναι μια υπόθεση (…) Δεύτερον, μαθαίνω ότι υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα. Αυτά είναι θέματα που εμένα τουλάχιστον μ” ενοχλούν πάρα πολύ διότι η κυβέρνηση αυτή, εαν πήρε μια εντολή, η πρώτη εντολή που πήρε είναι να χτυπήσει τη διαφθορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα