H «ομολογία» του δράστη του Ορλάντο: Είμαι gay και μισώ τον εαυτό μου

16:45 7/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Στη δημοσιότητα έδωσε το FBI την τηλεφωνική συζήτηση που είχε ο Omar Mateen, ο δράστης της σφαγής στο γκέι μπαρ του Ορλάντο με την γυναίκα του, δύο ώρες αφού είχε ξεκινήσει το φρικτό έγκλημα του.
Σκότωσε 49 ανθρώπους και από τα πυρά του τραυματίστηκαν πάνω από 50 θαμώνες.

«Είμαι gay, για αυτό κάνω αυτό το πράγμα», είπε ο Mateen, Αμερικανός πολίτης αφγανικής καταγωγής, στην γυναίκα του όταν βρισκόταν μέσα στο νυχτερινό gay club «Pulse» και κρατούσε περισσότερα από 30 άτομα ομήρους.

«Γιατί το κάνεις αυτό;», ρώτησε η Noor Zahi Salman, για την οποία υπήρχαν υποψίες από το FBI ότι είχε συμμετάσχει στον σχεδιασμό του μακελειού.

«Είμαι gay, μισώ τον εαυτό μου και για αυτό κάνω αυτό το πράγμα», ήταν η απάντηση του δολοφόνου, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε ως ένας «στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους», σύμφωνα με μια κλήση στο 911 κατά την διάρκεια της επίθεσης.

Η συζήτηση αυτή επιβεβαιώνει τις εκδοχές πελατών του νυχτερινού κέντρου και φίλων του δράστη που υποστήριζαν ότι είναι ομοφυλόφιλος και πήγαινε συχνά στο Pulse, τις οποίες είχε απορρίψει ο πατέρας του, Siddique Mateen.

«Σε ικετεύω να μην το κάνεις αυτό», είπε η Salman. «Είναι πολύ αργά, πρέπει να σκοτώσω αυτό που μισώ, γιατί αυτό είναι αυτό που είμαι», είπε ο δολοφόνος.

«Είμαι gay, μισώ τον εαυτό μου, και για αυτό κάνω αυτό το πράγμα», ήταν το τελευταίο πράγμα που είπε ο Μateen και αμέσως η γυναίκα του είπε: «Σε αγαπάω, έλα σπίτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα