H εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει!

18:31 5/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επίθεση στον Γιάννη Τσαχειλίδη, που αποδεικνύει ότι η εγκληματική οργάνωση είναι εδώ και δυνατή!

Πάμε να παίξουμε ένα ντέρμπι μέσα σε… υπέροχο κλίμα. Μία ημέρα πριν, το μέλος της νέας ΚΕΔ Τσαχειλίδης δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση, που προκάλεσε την παραίτηση του ίδιου και των άλλων δύο μελών του Καλύβα και του Μπίκα.

Τι είχαν κάνει και οι τρεις στους πρώτους τους ορισμούς αυτή την αγωνιστική; Αφησαν εκτός σχεδόν όλους τους διαιτητές, που στο παρελθόν έχουν διαμορφώσει αποτελέσματα με τις αποφάσεις

τους και με τις προκλήσεις τους, μας έχουν στερήσει τις Κυριακές μας. Και αυτούς που είναι μπλεγμένοι στις δικαστικές περιπέτειες. Και μάλιστα αυτή η νέα ΚΕΔ, υπό την εποπτεία της ΦΙΦΑ, είχε προαναγγείλει εκκαθαρίσεις στον πίνακα διαιτητών.

Και ξαφνικά και εντελώς μα εντελώς συμπτωματικά έχει προηγηθεί μία ανήθικη επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς από συγκεκριμένο Τύπο για τις οικογένειες των μελών της ΚΕΔ, μαθαίνουμε για αυτή την μαφιόζικη επίθεση στον Τσαχειλίδη. Και φθάνουμε στο σημείο μηδέν, εκεί που ήμασταν πριν από την επέμβαση της ΦΙΦΑ. Δηλαδή, αυτό που ζήσαμε στις τελευταίες αγωνιστικές, που είναι ό,τι ζούσαμε χρόνια τώρα.

Το «σύστημα» είναι εδώ και κάνει επίδειξη δύναμης. Η εγκληματική οργάνωση ζει και βασιλεύει. Και το δείχνει συνέχεια με περίσσιο θράσος. Πρόσφατα ο πρωθυπουργός τόνισε, ότι αντιμετωπίστηκε η παράγκα και η διαφθορά. Τίποτα δεν έχει γίνει, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα. Αν δεν ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο από τα λαμόγια και τους μπράβους καμία διαφθορά δεν έχει αντιμετωπιστεί.

Και όποιος πίστεψε, ότι με αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα «καθάρισε» το ποδόσφαιρο, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Είναι τόσο βαθιές οι ρίζες του συστήματος, που θέλει πραγματική βούληση και επιμονή από την Πολιτεία και την ΦΙΦΑ, για να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο. Μέχρι τότε κουμάντο κάνουν και θα κάνουν αυτοί, που κάνουν εδώ και μία 20ετία.

Από εδώ και πέρα θα φανεί αν πραγματικά θέλουν η Πολιτεία και η ΦΙΦΑ να ξεβρωμίσει ο τόπος. Πάντως πάμε να παίξουμε το ντέρμπι σε κλίμα τρομοκρατίας και για τους διαιτητές, που θα σφυρίξουν και θα πάρουν αποφάσεις. Οσο για το ποιος δεν αντέχει το 50-50 ρίχτε μία ματιά στα πρωτοσέλιδα αυτής της εβδομάδας, για να καταλάβετε ποιοι δεν θέλουν τον Μπίκα και θέλουν τους Δελφάκηδες , τους Αρετόπουλους, τους Δημητρόπουλους και όλο το παρεάκι.

*Κάτι τέτοιες ώρες είναι που σκέφτομαι, ότι το να μιλάω για μπάλα , όταν όλοι αυτοί οι τύποι συνεχίζουν να κάνουν το άσπρο-μαύρο είναι αστείο.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα