H χήρα του Χέφνερ πουλάει την έπαυλη και αλλάζει εμφάνιση

17:04 26/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Υιοθετώντας ένα πολύ διαφορετικό στυλ με σοβαρότερο ντύσιμο, πιο σκούρο τόνο στα μαλλιά και ελάχιστο μεικ απ που απέχει μίλια από την εμφάνιση του κοριτσιού του Playboy η χήρα του Χιου Χέφνερ δηλώνει έτοιμη να αλλάξει ζωή μετά τον θάνατο του Χέφνερ πουλάει την έπαυλη που της άφησε αξίας 7,2 εκατ δολαρίων.

Ήδη μένει σε άλλο σπίτι σε κοντινή απόσταση από

τηνέπαυλη, ενώ κάνει δηλώσεις από το ΚέιπΤάουν μετά από μια εβδομάδα σαφάρι στη Μποτσουάνα.

Νοιώθω ότι έπρεπε να είμαι στον ρόλο αυτό της Playmate ή να είμαι μέρος του Playboy, έπρεπε να μοιάζω σαν κούκλα. Αλλά νοιώθω ότι τώρα είμαι πιο κοντά στον εαυτό μου, που είναι πιο κοντά στη γη…νοιώθω πιο άνετα έτσι».

Φορά ελάχιστο μεικ απ και τα ρούχα της είναι από συνθετικό βαμβάκι ενώ έχει επικεντρωθεί σε φιλανθρωπικό έργο.

Η Κρίσταλ τώρα πουλά έναντι 7,2 εκατ. δολαρίων την πολυτελή βίλα στο Hollywood Hills. Το σπίτι της το αγόρασε ο σύζυγός της το 2013 έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν το ζευγάρι ζούσε στην έπαυλη του Playboy.

Ο ιδρυτής του Playboy, που πέθανε πέρυσι σε ηλικία 91 ετών, είχε αφήσει στην Κρίσταλ όχι μόνο το πανέμορφο σπίτι, αλλά και μια περιουσία ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

The post H χήρα του Χέφνερ πουλάει την έπαυλη και αλλάζει εμφάνιση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα