Guardian: Στη λίστα με τους «Style Stars» ο Γιάνης Βαρουφάκης

10:13 17/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Στη λίστα με τους ανθρώπους που καθόρισαν τη μόδα το 2015 συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του Guardian.

“Σπάνια οι άνδρες πολιτικοί, δίνουν αφορμή για στιλιστικά σχόλια σε οτιδήποτε άλλο εκτός από μια νέα κόμμωση» γράφει ο Guardian και εξηγεί το πόσο μεγάλη έκπληξη ήταν ο πρώην Έλληνας Υπουργός Οικονομικών,

που τάραξε τα νερά φορώντας ένα δερμάτινο μπουφάν αλλά και τα εκκεντρικά πουκάμισα στη Βουλή.

Η βρετανική εφημερίδα μνημονεύει μάλιστα την περίφημη φράση του Τσίπρα ο οποίος είχε πει: «Μπορείτε να τον κατηγορήσει όσο θέλετε για το πολιτικό σχέδιο του, για τις δηλώσεις του, για το γούστο του στα πουκάμισα … αλλά δεν μπορείτε να τον κατηγορήσετε για κλοπή των χρημάτων του Ελληνικού λαού».

«Ο ίδιος έχει αναφέρει πως οι Monty Python ήταν μια σημαντική πολιτική επιρροή, αλλά αρνήθηκε να ομολογήσει αυτόν που έχει επηρεάσει την ενδυματολογική του έπαρση. Είτε όμως ήταν πράγματι ο Ryder, είτε ο Grant Mitchell, ο οικονομολόγος γνωρίζει αναμφίβολα πώς να κάνει τα ρούχα του να εκφράζουν άποψη στο χώρο εργασίας. Respect!» γράφει ο Guardian.

Στην ίδια λίστα με τους «Style Stars» εκτός από τον Γιάνη Βαρουφάκη, είναι οι Caitlyn Jenner και Justin Bieber, η δημοσιογράφος Gloria Steinem, ο ηθοποιός Ben Whishaw και άλλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα