Euroleague: Εκτός έδρας αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

13:04 1/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Καθώς το πρωτάθλημα της Euroleague οδεύει προς το τέλος και αναμένεται η οριστικοποίηση της οκτάδας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν εκτός έδρας αποστολές, από τις οποίες πρέπει να βγουν… αλώβητοι, για να είναι οι μεν πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας, και οι δε να εξασφαλίσουν την καλύτερη θέση στην βαθμολογία,

ελπίζοντας και σε γκέλα και άλλων ομάδων.

Την 24η αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» θα γυρέψουν… εκδίκηση στο Τελ Αβίβ, καθώς θα αναμετρηθούν με την… αποδεκατισμένη Μακάμπι (02/03, 21:05), που τους είχε κάνει «ζημιά» στο ΣΕΦ (73-80).

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (16-7) και επιθυμούν μόνο το θετικό αποτέλεσμα, για να είναι πιο κοντά στον στόχο τους. Η ομάδα «του λαού», από την άλλη, δεν τρέφει πολλές ελπίδες για κάτι καλό στη συνέχεια του θεσμού, καθώς είναι στην 13η θέση (8-15).

Την Παρασκευή (03/03, 19:15), οι «πράσινοι», με σύμμαχο την παράδοση (3-0) θέλουν να δείξουν πως δεν ήταν τυχαία η επικράτησή τους στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ (86-80) με την Νταρουσάφακα, η οποία παραλίγο να τους… σοκάρει.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην πέμπτη θέση (14-9), ενώ τούρκικη ομάδα έχει το… βλέμμα στραμμένο στα playoffs, αφού είναι ένατη (11-12) κι έχει να «κοντραριστεί» με Εφές και Μπασκόνια για την εδραίωση στην οκτάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά θέματα, αφού ακόμη και αυτό του Μάικ Τζέιμς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και ο παίκτης θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα