Economist κατά Τραμπ: Πολιτικά ανάρμοστος, ανήθικος και ιδιοσυγκρασιακά ακατάλληλος

11:57 18/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Kρατώντας έναν τηλεβόα που μοιάζει με κουκούλα της Κου Κλουξ Κλαν απεικονίζεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο εξώφυλλο του Economist, που τον καταγγέλλει για διασυνδέσεις με την ακροδεξιά, μετά τα γεγονότα του Σάρλοτσβιλ.

Δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ σχολιάζει ο αρθρογράφος που προσθέτει σχετικά με τα γεγονότα στη Βιρτζίνια πως «δεν άφησε καμία αμφιβολία για το ποια από τις δύο (πλευρές) είναι πιο κοντά στην καρδιά του».

«Η ασταθής αντίδρασή του στέλνει ένα τρομερό μήνυμα στους Αμερικανούς», γράφει ο Economist και προσθέτει ότι παρόλο που δεν είναι ακροδεξιός είναι «μακριά από το να είναι ο σωτήρας των Ρεπουμπλικανών, ο πρόεδρός τους είναι πολιτικά ανάρμοστος, ανήθικος και ιδιοσυγκρασιακά ακατάλληλος για το αξίωμα».

«Ο Τραμπ δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη του. Αντί να αντιλαμβάνεται ότι η δουλειά του είναι να τιμά το αξίωμα που έχει κληρονομήσει, ενδιαφέρεται μόνο να τιμά τον εαυτό του και να αυτοαποθεώνεται για τα υποτιθέμενα επιτεύγματά του», συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Donald Trump is politically inept, morally barren and temperamentally unfit for office https://t.co/xLDMtLclUw

— The Economist (@TheEconomist) August 17, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα