Aγροτικά μπλόκα στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης – Kλειστή επ’ αόριστον

09:29 27/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο ύψος της Νίκαιας παραμένει κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Νίκαια και ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως ότου λυθούν τα αγροτικά μπλόκα.

Τρακτέρ έχουν παραταχθεί στο σημείο από το μεσημέρι της Πέμπτη ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν

αγρότες από Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Οι αγρότες των Σερρών ενδέχεται να στήσουν μπλόκο στον μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, καθώς και χθες επιχείρησαν να κατευθυνθούν στο τελωνείο, αλλά παρεμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, έξω από τον Λευκώνα, όπου έχουν παραταχθεί περισσότερα από 100 τρακτέρ.

Οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας αναμένεται να πάρουν σήμερα το απόγευμα τις αποφάσεις τους οπότε και συνεδριάζει η συντονιστική επιτροπή τους στο Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς. Αναμένεται να κλείσουν το τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, και να στήσουν ένα ισχυρό μπλόκο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σε ετοιμότητα είναι οι αγρότες σε περιοχές των Χαλκιδικής, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Χαλκηδόνας, ενώ ακολουθούν Μάλγαρα, Χαλάστρα, Κιλκίς, Λαγκαδάς και Δερβένι.

Αλλά έτοιμοι είναι και οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας που θα στήσουν μπλόκα τη Δευτέρα, αφού πρώτα οριστούν τα ακριβή σημεία στην ευρεία σύσκεψη που θα γίνει το Σάββατο στις 19:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα