10 πράγματα που σκέφτονται οι άντρες όταν δεν απαντάτε στο μήνυμά τους

18:13 3/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Τις περισσότερες φορές, είμαστε εμείς οι γυναίκες που σκεφτόμαστε γιατί μπορεί να μην μας απαντάει στο μήνυμα που στείλαμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Έχετε σκεφτεί όμως, πως αισθάνονται οι άντρες φίλοι μας όταν είστε εσείς το άτομο το οποίο δεν έχει δώσει σημείο ζωής;

Διαβάστε παρακάτω 10 πράγματα που περνάνε από το μυαλό τους.

«Μπορεί να …πέθανε!»: Κι όμως! Όσο μακάβριο και αν ακούγεται, για δευτερόλεπτα περνάει από το μυαλό τους.

«Μη ξαναστείλεις… Μη ξαναστείλεις… Μη ξαναστείλεις!»: Κάνει πολλές προσπάθειες για να μην στείλει να δει τι έγινε. Έτσι αναγκάζεται

να πάρει τους φίλους του και να αναλύσουν τους λόγους που χαθήκατε.

«Μπορεί να μην έλαβε το μήνυμά μου»: Τότε είναι που περνάει πολλές φορές από το μυαλό τους να ξαναστείλουν ακριβώς το ίδιο μήνυμα.

«Μου κάνει κάποιου είδους test;»: Θεωρεί πως του κάνετε παιχνίδια προκειμένου να τον κάνετε να σας ερωτευτεί.

«Δεν πειράζει που δεν έστειλε. Θα στείλει αργότερα»: Οι άντρες μπορούν να ξεχάσουν ότι έστειλαν μήνυμα ή πότε το έστειλαν, όπως ακριβώς ξεχνάνε και το κινητό τους παρατημένο για ώρες στο αυτοκίνητο.

«Έχω μήνυμα. Μάλλον είναι από εκείνη»: Και όπως συμβαίνει κατά κανόνα, είναι πάντα κάποιος άλλος, που τον θυμήθηκε χωρίς λόγο.

«‘Έκανα κάτι λάθος;»: Στο σημείο αυτό έχουν περάσει τουλάχιστον οκτώ ώρες από τότε που έστειλε το μήνυμα όποτε και αρχίζει να αναρωτιέται.

«Μήπως δεν της αρέσω καθόλου;»: Είναι η στιγμή που ξαπλώνει στο κρεβάτι και αναλύει καθετί που θυμάται από την τελευταία συνάντησή σας.

«Αν προσπαθούσα να τηλεφωνήσω;»: Τελικά δεν το κάνουν γιατί δεν θέλουν να φανούν ανασφαλείς και ενοχλητικοί.

«Αν δεν θέλει μία, δεν θέλω δέκα»: Το ενδεχόμενο να είχατε δουλειά δεν το σκέφτηκε προφανώς. Στη συνέχεια αρχίζει το παιχνίδι του εγωισμού, δεν στέλνει – δεν στέλνω, και κάπως έτσι μπορεί να «χαθεί» ένας μεγάλος έρωτας.

Πηγή: instyle.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα