10 χρόνια στην aixmi.gr-10 χρόνια δημοσιογραφικής χαράς-10 τεράστια ευχαριστώ!

11:24 13/12/2020 - Πηγή: Aixmi

Γενέθλια σήμερα για την aixmi.gr και όπως κάθε χρόνο το έχω «τάμα» ψυχής ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο!

Ήταν – δεν θα το ξεχάσω ποτέ – ανήμερα της γιορτής μου 1η Νοεμβρίου του 2010 όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Χρήστος, ο οποίος μου πρότεινε να αρθρογραφώ στο νέο του δημοσιογραφικό μονοπάτι. Με το θάρρος αδελφού προς αδελφό του εξέφρασα τον δισταγμό μου, γιατί ήδη είχα ακούσει ότι θα αρθρογραφούν «μεγαθήρια» της δημοσιογραφίας και του Πνευματικού κόσμου της χώρας, συνεπώς «τι δουλειά είχα εγώ»;

Η απαντησή

του αποστομωτική: «Γράφε για ό,τι θέλεις. Σε προβληματίζει, σε θυμώνει, σε κάνει αισιόδοξο. Για όνειρα. Για έρωτες. Για εικόνες της καθημερινότητας. Για ιστορίες ζωής». Τον πίστεψα γιατί ξέρω πως ο Χρήστος αυτό που λέει το εννοεί. Έτσι κι έγινε. Ξεκίνησα δειλά δειλά στις 13 Δεκεμβρίου πρώτη ημέρα της aixmi.gr στο διαδίκτυο. Και από τότε δεν σταμάτησα ποτέ αυτό το δημοσιογραφικό ταξίδι αληθινής αγάπης και ελευθερίας. Πάνω από 400 άρθρα αυτά τα δέκα χρόνια και από σήμερα στο εντέκατο.

Σας δίνω τον λόγο της ανδρικής μου τιμής 36 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα ελάχιστα πράγματα μου έδωσαν και μου δίνουν πραγματική χαρά. Και αναμέσα σε αυτά η στιγμή που βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή δημοσιευμένες τις σκέψεις μου στην aixmi.gr. Γιατί κάτι παραπάνω ξέρει απ όλους μας ο Χρήστος όταν επέλεξε ως μότο «ιδέες που μοιράζονται δεν πεθαίνουν ποτε»! Νιώθω σαν «αθάνατος» και είμαι υπερήφανος που είμαι ο παλαιότερος αρθρογράφος στην οικογένεια του Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Καλές γιορτές σε όλες και όλους με τη ρήση του σοφού μέθυσου Τσαρλς Μπουκόφσκι από το 1964 «εγώ θα προτιμούσα έναν Δεκέμβριο με σβησμένα φώτα και αναμμένους ανθρώπους»…

The post 10 χρόνια στην aixmi.gr-10 χρόνια δημοσιογραφικής χαράς-10 τεράστια ευχαριστώ! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα