Τζέι Λένο: ΒΙΝΤΕΟ από την θεραπεία του σε υπερβαρικό θάλαμο – «Είμαι καλά» λέει ο παρουσιαστής

20:31 17/11/2022 - Πηγή: Enikos

Σε χειρουργική επέμβαση και μεταμόσχευση δέρματος υποβλήθηκε σήμερα ο διάσημος παρουσιαστής, Τζέι Λένο, ο οποίος υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού όταν ξέσπασε φωτιά καθώς δούλευε σε ένα αυτοκίνητό του.

Ο πρώην παρουσιαστής του «Tonight Show» είναι σε καλή κατάσταση και ευδιάθετος, με τη σύζυγό του Μέιβις να είναι μαζί του στο Κέντρο Εγκαυμάτων Grossman στο Λος Άντζελες, ανέφερε ο Δρ. Πίτερ Γκρόσμαν (Peter H. Grossman) διευθυντής του κέντρου στο νοσοκομείο West Hills

σε συνέντευξη Τύπου. Ο κωμικός περπατάει, λέει αστεία και μοιράζει μάλιστα μπισκότα στους μικρούς ασθενείς, συμπλήρωσε ο γιατρός.

Επίσης πρόσθεσε ότι ο Λένο έχει υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού και θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα. «Τα τραύματα που υπέστη κάλυψαν το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος του. Κάποια από τα τραύματα στο πρόσωπο “είναι λίγο βαθύτερα και λίγο πιο ανησυχητικά”, επειδή παρουσιάζουν σημάδια εξέλιξης σε τρίτου βαθμού», δήλωσε ο Γκρόσμαν και πρόσθεσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία υπερβαρικού οξυγόνου για να μην επιδεινωθούν τα εγκαύματα.

ΒΙΝΤΕΟ με τον Τζέι Λένο μέσα σε υπερβαρικό θάλαμο

Σε βίντεο που έλαβε το “Inside Edition”, ο κωμικός και φανατικός συλλέκτης αυτοκινήτων βρίσκεται σε έναν υπερβαρικό θάλαμο όπου το αριστερό του χέρι φαίνεται δεμένο έως τον αγκώνα του, ενώ το δεξί του χέρι έχει επιδέσμους έως τον καρπό. Επίσης φαίνεται πως και το πρόσωπο του Τζέι Λένο είναι εξ ολοκλήρου τυλιγμένο με γάζες.

Στα πλάνα, ο παρουσιαστής φαίνεται να μιλάει με μία νοσηλεύτρια ενώ υποβάλλεται στην θεραπεία. Ο Λένο κουνάει κανονικά τα χέρια του και η νοσηλεύτρια φαίνεται να γελάει με όσα της λέει ο παρουσιαστής, μαρτυρώντας την καλή διάθεση του.

Ο Δρ. Πίτερ Γκρόσμαν εξήγησε ότι ο υπερβαρικός θάλαμος βοηθά στη «μείωση του οιδήματος», στη «μείωση των βακτηρίων» και «αυξάνει τη ροή του αίματος με καλή οξυγόνωση».

Τζέι Λένο: Είμαι καλά

Ο πρώην παρουσιαστής του “Tonight Show” εξήγησε ότι δούλευε σε ένα αυτοκίνητο 115 ετών, όταν μια διαρροή καυσίμου και μια ταυτόχρονη σπίθα προκάλεσε έκρηξη. Τον Τζέι Λένο έσωσε ο καλός τους φίλος, Ντέιβ, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη έπεσε πάνω του και έσβησε γρήγορα τις φλόγες.

«Είμαι καλά. Χρειάζομαι μόνο μία ή δύο εβδομάδες για να σταθώ ξανά στα πόδια μου» δήλωσε ο Τζέι Λένο.

Σε αυτό το αυτοκίνητο δούλευε ο Τζέι Λένο πριν από το ατύχημα

Keywords
Τυχαία Θέματα