Τρόμος στην Βρετανία: Ληστής απείλησε με κουζινομάχαιρο μητέρα που κρατούσε το μωρό της – ΒΙΝΤΕΟ

22:37 17/11/2022 - Πηγή: Enikos

Τρομακτικές στιγμές έζησε μία 22χρονη μητέρα μέσα στο σπίτι της στην Βρετανία.

Όλα συνέβησαν στο Γουάντσγουορθ στο νοτιοδυτικό Λονδίνο το μεσημέρι της Τρίτης, όταν δύο άνδρες εισέβαλλαν σε ένα σπίτι. Ένας από τους δράστες έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο και απείλησε την 22χρονη μητέρα που κρατούσε στα χέρια το μικρό παιδί της.

Οι δράστες ζητούσαν επίμονα για χρήματα, προτού τραπούν σε φυγή καθώς δεν βρήκαν τίποτα πολύτιμο εντός της οικίας.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έδωσε στην δημοσιότητα τα πλάνα με τους δύο άνδρες, προκειμένου να επιστήσουν

την προσοχή στους κατοίκους της περιοχής.

«Η κοινότητα είναι τρομοκρατημένη από αυτό το απαίσιο περιστατικό και γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα θελήσουν να επικοινωνήσουν και να μας βοηθήσουν να τους αναγνωρίσουμε. Προτρέπω τους ντόπιους να ελέγξουν το βίντεο της κάμερας που έχουν στις εξώπορτες για οποιοδήποτε υλικό θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Αν ήσασταν κοντά και είδατε δύο άντρες να ενεργούν ύποπτα ή να τρέχουν να φύγουν, θέλουμε να σας ακούσουμε» ανέφερε ο λοχίας Cerith Jones.

«Η μητέρα ήταν τρομοκρατημένη και είναι επιτακτική ανάγκη να συλλάβουμε τους δύο άντρες. Η αστυνομία θα πραγματοποιήσει επιπλέον περιπολίες στην περιοχή τις επόμενες ημέρες για να καθησυχάσει τους κατοίκους» πρόσθεσε.

Οι δράστες

Keywords
Τυχαία Θέματα