Θηβών: Παρκάρισμα για…Όσκαρ – Παράτησε το αυτοκίνητό του πάνω στη στροφή – ΦΩΤΟ αναγνώστη

05:02 18/3/2023 - Πηγή: Enikos

Καθημερινές είναι πλέον οι καταγγελίες των αναγνωστών του enikos.gr για τα παρκαρίσματα ορισμένων οδηγών.

Αυτή τη φορά, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr ασυνείδητος οδηγός έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του τουλάχιστον 1,5 μέτρο μακριά από το πεζοδρόμιο αδιαφορώντας πλήρως για τα διερχόμενα αυτοκίνητα με το όχημά του να βρίσκεται πιο κοντά στον δρόμο παρά στο πεζοδρόμιο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το παρκάρισμα αυτό

μοιάζει τουλάχιστον επικίνδυνο, καθώς ο κεντρικός δρόμος που φαίνεται στην φωτογραφία είναι η πολυσύχναστη Θηβών και το στενό που έχει σχεδόν κλείσει ο οδηγός είναι διπλής κατεύθυνσης.

«Όταν μιλάμε για ελληνική νοοτροπία, προφανώς μιλάμε σε όλους τους τομείς! Εδώ βόλεψε, εδώ το άφησα! Ωχαδερφισμός κι αδιαφορία! Δεν θα αλλάξουμε ποτέ δυστυχώς!», καταγγέλλει στο enikos.gr ο αναγνώστης.

Η φωτογραφία του αναγνώστη

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Φάληρο – Καταγγελία: Έπεσε κομμάτι οροφής σε λεωφορείο με 40 επιβάτες – «Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι»

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θηβών, Παρκάρισμα …Όσκαρ – Παράτησε, – ΦΩΤΟ,thivon, parkarisma …oskar – paratise, – foto