Θεσσαλονίκη: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μαθητών σε ιδιωτικό σχολείο

22:33 3/11/2022 - Πηγή: Enikos

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή μαθητών την περασμένη Τρίτη, μέσα σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA, δεκάδες μαθητές γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον στην αυλή του σχολείου, με τις σκηνές να μαρτυρούν άγριο ξύλο μεταξύ των ανηλίκων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν

όταν ένας 17χρονος ξεκίνησε να γρονθοκοπεί έναν συμμαθητή του, τον οποίο κρατούσε σφιχτά ένας φίλος του.

Στην συνέχεια, άλλοι μαθητές που βρίσκονταν στο προαύλιο επιτέθηκαν στον 17χρονο και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε ιδιωτική κλινική όπου χρειάστηκε ράμματα στο πρόσωπο για να σταματήσει η αιμορραγία του. Ο νεαρός, ο οποίος ξεκίνησε τον καυγά, κινδύνεψε να χάσει την όρασή του από το ένα μάτι, με τους γονείς των μαθητών να καταγγέλλουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα πράγματα ξεφεύγουν στο εν λόγω κολλέγιο.

Από τη διεύθυνση του ιδιωτικού σχολείου κλήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση καθώς και οι γονείς τους, και αποφασίστηκε η οριστική αποβολή τεσσάρων μαθητών.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο«Μπορεί να χάσει το μάτι του» λέει ο πατέρας ενός μαθητή του σχολείου

«Του στέλνανε συνέχεια μηνύματα και Τρίτη πρωί πάει με τα μηνύματα στο σχολείο, ενημερώνει τον Λυκειάρχη και ο Λυκειάρχης αντί να πάρει μέτρα, το μόνο που έκανε, μίλησε στο παιδί “μην μαλώνετε”. Ήρθαν τα παιδιά μέσα στην τάξη για μάθημα και ξαναέστειλα μήνυμα “έλα στα γηπεδάκια πάνω”» δήλωσε ο πατέρας ενός μαθητή του σχολείου, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γιος του έχει δεχτεί απειλές από την παρέα που χτύπησε τον 17χρονο. Μάλιστα ανέφερε πως δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό.

«Το παιδί έχει σπάσει όλα τα κόκαλα από την μύτη του, όλο το πρόσωπό του είναι χαρακωμένο, έχει κατεβάσει αίμα το μάτι του. Μπορεί να χάσει το μάτι του» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα