Σφοδρό τροχαίο στο Αγρίνιο: Ι.Χ. «καρφώθηκε» σε κολόνα – Στο νοσοκομείο δύο 18χρονοι – ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

00:29 28/12/2022 - Πηγή: Enikos

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο 18χρονοι.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, περίπου στις 21:30 στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β’, δίπλα από την Περιμετρική οδό του Αγρινίου, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο από τους επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν από το όχημα μόνοι τους, ενώ πυροσβέστες που έσπευσαν άμεσα στο σημείο ανέλαβαν να απεγκλωβίσουν

τους άλλους δύο, που ήταν τραυματισμένοι και εγκλωβισμένοι μέσα στο όχημα.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν πρώτα τον οδηγό του Ι.Χ, ο όποιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αγρινίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στον θώρακα και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή. Είναι διασωληνωμένος και είναι πολύ πιθανό να μεταφερθεί σε ΜΕΘ άλλου νοσοκομείου, καθώς στο Αγρίνιο η ΜΕΘ δεν έχει ακόμη επαναλειτουργήσει.

Ο απεγκλωβισμός του 4ου επιβάτη, ήταν δραματικός και διήρκησε πολύ περισσότερο, καθώς είχε τραυματιστεί στα πόδια και ήταν παγιδευμένος. Οι πυροσβέστες εργάστηκαν με πολύ μεγάλη προσοχή και με «χειρουργικές» κινήσεις τον απεγκλώβισαν, χωρίς του δημιουργήσουν πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο τραυματίες είναι 18 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα