Σεισμός στην Τουρκία: Το συγκινητικό μήνυμα από το Καστελλόριζο και το «ευχαριστώ» της Hurriyet

12:14 13/2/2023 - Πηγή: Enikos

Στην προσφορά των Ελλήνων στέκονται με εκτενή ρεπορτάζ τα τουρκικά ΜΜΕ φέρνοντας στο φως ιστορίες αλληλεγγύης μετά τον φονικό σεισμό.

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet δημοσίευσε ένα ακόμη άρθρο για την προσφορά των Ελλήνων στους πληγέντες

στην Τουρκία. Σε αυτό γίνεται αναφορά όχι μόνο στα δέματα με την ανθρωπιστική βοήθεια που έστειλε το Καστελλόριζο στην Τουρκία αλλά και στο συγκινητικό μήνυμα που τα συνόδευε.

Το Γραφείο του Περιφερειακού Διοικητή του Καστελόριζου μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες των δεμάτων αλλά και το σημείωμα στα κουτιά που έγραφε:

«Αγαπητέ γείτονα. Οι καρδιές μας καταστράφηκαν μαζί με τα σπίτια σου. Ό,τι μπορούμε κάνουμε για τα αδέρφια μας, με τα οποία μοιραζόμαστε την ίδια γη, τον ίδιο αέρα και τον ίδιο ήλιο. Οι άνθρωποι του Καστελλόριζου».

Η περιφέρεια του Κας από την άλλη πλευρά απάντησε: «Ευχαριστούμε τους κατοίκους του Καστελλόριζου που έχουν καλή καρδιά και θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους μας που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό».

Ülkemizde meydana gelen deprem dolayısıyla zarar gören halkımıza yardım etmek isteyen güzel yürekli meis halkına teşekkürler

Keywords
Τυχαία Θέματα