Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θα απολογηθεί σήμερα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

14:36 21/12/2022 - Πηγή: Enikos

Ούτε σήμερα θα απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας για την αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας, που κατέθεσε μέσω του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια.

Της Άννας Κανδύλη 

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της.

Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας

Νωρίτερα,

ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα να εξαιρεθεί η 35η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, Ευγενία Τζωρτζάτου, που χειρίζεται την υπόθεση των θανάτων των δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Προσερχόμενος στο ανακριτικό γραφείο, ο κ. Κούγιας ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν ακόμη τρεις μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης και συγκεκριμένα οι ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακοπούλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και Αγγελική Τσιόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Τζωρτζάτου επιφυλάχθηκε και ζήτησε από την κατηγορούμενη να απολογηθεί σήμερα. Ωστόσο, η υπεράσπιση της κα Πισπιρίγκου κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, με την ανακρίτρια να ζητάει και μετά από αυτό να αρχίσει η απολογία. Όμως, η πλευρά της κατηγορούμενης προχώρησε στη συνέχεια στην αίτηση εξαιρέσεως της δικαστικής λειτουργού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Μαλένας, Ίριδας,roula pispirigkou, malenas, iridas