Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

05:02 20/3/2023 - Πηγή: Enikos

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στην Λεωφόρο Μεσογείων

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023 στην Λεωφόρο Μεσογείων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου στις 22.00 στο ύψος του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Λεωφόρου Μεσογείων, παρέσυρε και σκότωσε πεζό που προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο.

Ασθενοφόρο

του ΕΚΑΒ παρέλαβε και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά.

Ο οδηγός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Φωτιά σε μονοκατοικία στη Ραφήνα – Κάηκε ολοσχερώς το υπόγειο – ΦΩΤΟ

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε μονοκατοικία στη Ραφήνα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 21:00 στο υπόγειο μονοκατοικίας στην οδό Πατρόκλου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής από τη Νέα Μάκρη και ένα όχημα με τρεις εθελοντές από το Πυροσβεστικό Σώμα Νέου Βουτζά Προβαλινθου

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε υπόγειο μονοκατοικίας, επί της οδού Πατρόκλου στη Ραφήνα Αττικής. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 19, 2023

Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν και έσβησαν την φωτιά, όμως το υπόγειο της μονοκατοικίας καταστράφηκε ολοσχερώς. Από την πυρκαγιά δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ενώ στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, η μυρωδιά του καμένου πλαστικού στην περιοχή είναι έντονη.

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Παύλος Μπατάλης ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, ανέφερε πως το ανακριτικό της πυροσβεστικής έχει αναλάβει τις έρευνες για τα αίτια της φωτιάς.

Φρίκη στα Τρίκαλα: Οικογενειακή φίλη της ανήλικης φέρεται να έκλεισε το ραντεβού με τον 84χρονο

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση για έναν 84χρονο άντρα που φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικη που δεν έχει κλείσει το 17ο έτος της ηλικίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σάββατο συνελήφθη 84χρονος άνδρας, ο οποίος ασελγούσε σε 17χρονη, έναντι αμοιβής. Οι πληροφορίες είχαν φτάσει εδώ και καιρό στις αστυνομικές αρχές, που διερευνούσαν την υπόθεση με προσοχή, έχοντας υπό στενή παρακολούθηση τον ηλικιωμένο. Τελικά, χθες, αξιωματικοί της Ασφάλειας Τρικάλων επενέβησαν και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία του Trikalanews ότι ανάμειξη στην υπόθεση έχει μια οικογενειακή φίλη του παιδιού που φέρεται να έκλεισε το ραντεβού και να πήρε τα χρήματα.

Την ίδια ώρα αναζητείται και η μητέρα του κοριτσιού καθώς κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου.

Τρόμος για 15χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα: Τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν – Δύο συλλήψεις

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 15χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα ο οποίος την Παρασκευή 17 Μαρτίου έπεσε θύμα ληστρικής επίθεσης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 20χρονος και ένας 15χρονος.

Κατηγορούνται κατά περίπτωση για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και 18χρονος αλλοδαπός για τα ίδια αδικήματα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής τρία άτομα προσέγγισαν 15χρονο αλλοδαπό στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου προσπάθησαν να του πάρουν το κινητό του τηλέφωνο, χωρίς να τα καταφέρουν. Μάλιστα, ένας από τους δράστες τραυμάτισε τον ανήλικο με το αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή του μηρού.

Έπειτα από τον τραυματισμό του, το θύμα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη ΕΛ.ΑΣ. Πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης που αναζητούσαν τους δράστες, εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου, τον 20χρονο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ο 20χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του στην απόπειρα ληστείας.

Λίγο αργότερα, μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα ο 15χρονος ο οποίος ταυτοποιήθηκε και αυτός ως μέλος της ομάδας που συμμετείχε στην απόπειρα ληστείας.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τέμπη: Πρακτική εξάσκηση σε χαλασμένους πίνακες έκανε ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την εκπαίδευση του 59χρονου σταθμάρχη στην Λάρισα, μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το MEGA, o 59χρονος έκανε 14 υπηρεσίες στην Καλαμπάκα όπου δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου, με τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να αποκαλύπτουν πως ο 59χρονος σταθμάρχης είχε κάνει πρακτική εξάσκηση σε χαλασμένους πίνακες.

Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευόμενοι σταθμάρχες, ανάμεσά τους και ο 59χρονος, έκαναν πρακτική εξάσκηση σε δύο συγκεκριμένους σταθμούς, στο Λιτόχωρο και την Καλαμπάκα.

Ωστόσο, ο πίνακας ελέγχου στο Λιτόχωρο είναι χαλασμένος, ενώ στην Καλαμπάκα δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου, επειδή αποτελεί τερματικό σταθμό και σταθμό αφετηρίας.

Προβληματισμό προκαλεί επίσης η πληροφορία ότι ο 59χρονος είχε συμπληρώσει μόνο 144 ώρες θεωρητικής εξάσκησης κατά τον δεύτερο κύκλο της εκπαίδευσής του, αντί να ολοκληρώσει το πρόγραμμα των 177 ωρών που απαιτούνταν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για το μήνα Φεβρουαρίου, ο 59χρονος έκανε 14 υπηρεσίες στην Καλαμπάκα, όπου δεν υπάρχει πίνακας ελέγχου.

Στη συνέχεια, έκανε άλλες δύο υπηρεσίες στους Νέους Πόρους μαζί με έναν άλλο συνάδελφο, με τις βάρδιες τους να είναι πρωινές, ενώ τη μοιραία βάρδια της 28ης Φεβρουαρίου ο 59χρονος ήταν μόνος του, καθώς οι συνάδελφοί του αποχώρησαν νωρίτερα από τη βάρδια τους.

Μετωπική σύγκρουση οχημάτων στην Κέρκυρα – Τέσσερις τραυματίες ανάμεσά τους και δύο παιδιά – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/3) στην Κέρκυρα με τέσσερις τραυματίες, οι 2 εξ αυτών παιδιά.

Σύμφωνα με το kerkyrasimera, δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στην παραλιακή της Γαρίτσας. Το ατύχημα προκλήθηκε την στιγμή που ο οδηγός του ενός οχήματος ξεπάρκαρε χωρίς να αντιληφθεί την κίνηση του δεύτερου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν δύο ανήλικα παιδιά του οδηγού του πρώτου οχήματος, καθώς και οι δυο γυναίκες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός – πατέρας των παιδιών τα μετέφερε με άλλο όχημα στο νοσοκομείο προκειμένου να φτάσουν πιο γρήγορα, καθώς έφεραν τραύματα στο κεφάλι.

Οι γυναίκες, επίσης τραυματισμένες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο του τροχαίου.

Γλέντι από άλλη εποχή στα Χανιά – Έσπασαν πιάτα, μπιντέδες και έκαψαν πεντοχίλιαρα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ιδιαίτερο κλείσιμο για την φετινή χειμερινή σεζόν διοργάνωσε για τους πελάτες και το προσωπικό του μία ταβέρνα στα Χανιά, με ένα γλέντι που θύμισε περασμένες δεκαετίες. Οι θαμώνες έκαψαν πεντοχίλιαρα, ενώ έσπασαν πιάτα αλλά και δύο… μπιντέδες.

Το κέφι στην ταβέρνα άναψε για τα καλά και θύμισε περασμένες δεκαετίες, με τους θαμώνες, τους υπαλλήλους αλλά και τους ιδιοκτήτες να το διασκεδάζουν με το παραπάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το flashnews.gr, η μουσική ταβέρνα «Έγχορδο» στο κάτω Δαράτσο διοργάνωσε γλέντι άλλης εποχής, καθώς έφεραν πεντοχίλιαρα μέσα σε… βαλίτσες, στοίβαξαν πιάτα και δυο μπιντέδες για σπάσιμο.

Η μουσική ταβέρνα ήταν εκείνη που ετοίμασε το ιδιαίτερο αυτό κλείσιμο για τη φετινή χειμερινή σεζόν κι όπως ήταν λογικό, οι εικόνες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσω των social media των πελατών.

Πάνω στο γλέντι, προσωπικό αλλά και πελάτες άρχισαν να καίνε τα πεντοχίλιαρα ενώ δεν έλειψε το κλασικό σπάσιμο πιάτων με σφυρί. Όμως αυτά δεν ήταν αρκετά και για αυτό οι πελάτες αυτό έσπασαν και δυο μπιντέδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε,