Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

10:01 16/12/2022 - Πηγή: Enikos

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Καματερό: Ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο κι έφυγε – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σταματημό δεν έχουν τα οργισμένα μηνύματα που φτάνουν στο enikos.gr από αναγνώστες για σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία και όχι μόνο.

Η παρακάτω φωτογραφία προέρχεται από την Αττική και συγκεκριμένα από την περιοχή του Καματερού. Ένας απερίσκεπτος οδηγός φαίνεται πως έχει παρκάρει

με την… άνεση του το μισό αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο και το άλλο μισό στον δρόμο, με αποτέλεσμα να υπάρχει υψηλός κίνδυνος να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και ο αναγνώστης που έχει και την εν λόγω φωτογραφία η Λεωφόρος Παπάγου στην περιοχή της δυτικής Αττικής είναι ένας δρόμος, ο οποίος αριθμεί πολλά εικονοστάσια, λόγω των πολλών θανατηφόρων ατυχημάτων που προκαλούνται, συν ότι δυσκολεύει και το πέρασμα των πεζών από το πεζοδρόμιο

Δείτε τη φωτογραφία

Στείλτε μας βίντεο ή φωτογραφία

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email[email protected]

Κόρινθος: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Δικαστήρια Κορίνθου η απολογία των 5 ανηλίκων που βαρύνονται με την κατηγορία της απόπειρας ομαδικού βιασμού εις βάρος 14χρονης συμμαθήτριας τους.

Μετά τις απολογίες τους οι 5 ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό πως είχαν προφυλακιστεί δυο άτομα.

Σύμφωνα με το korinthostv η σύλληψη των αγοριών ηλικίας από 13 έως 16 ετών έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού. Οδηγήθηκαν στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Παράλληλα συνελήφθησαν και 5 γονείς με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων υποστηρίζουν ότι «οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και πως σαφώς τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι όπως αναφέρονται στην καταγγελία και έχουν “διανθιστεί” στον τύπο. Στην παρούσα φάση πρέπει τα πράγματα να είναι συγκρατημένα και να υπάρξει σεβασμός στο κριτήριο της αθωότητας και της ανηλικότητας των κατηγορουμένων».

Ηγουμενίτσα: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, λίγο μετά τις 23:00, άγνωστος δράστης ο οποίος φορούσε κράνος, υπό την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε τις εισπράξεις και τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο βρίσκονται άντρες της ασφάλειας Ηγουμενίτσας που εξετάζουν την κάμερα ασφαλείας από το εσωτερικό του καταστήματος, ενώ πραγματοποιείται ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη, ο οποίος εικάζεται πως διέφυγε με μηχανάκι.

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε μίνι-μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού – Συνελήφθη ο δράστης

Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σημειώθηκε πριν από λίγο σε καταστήματα ψιλικών στην περιοχή της Πολίχνης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας grtimes.gr, ένας άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα τύπου Full Face, γυαλιά ηλίου και γάντια, μπούκαρε σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Τριγώνου Πολίχνης, απείλησε τον υπάλληλο με μαχαίρι, απέσπασε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Όπως ανέφερε στο grtimes.gr, ο τρομαγμένος υπάλληλος του καταστήματος, ο δράστης του είπε εισερχόμενος στο κατάστημα «δώσε τα λεφτά αλλιώς θα σε μαχαιρώσω» στη συνέχεια άρπαξε τα χρήματα του ταμείου και έγινε καπνός.

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 22:00, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι εντόπισαν στην γύρω περιοχή τον δράστη που ήταν υπό την επήρεια μέθης και τον συνέλαβαν.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την ληστεία

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το grtimes διακρίνεται καρέ καρέ η ληστεία που κράτησε μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Ο δράσης εισβάλει στο κατάστημα. Ο υπάλληλος συνομιλεί με κάποιον και δεν έχει καταλάβει ότι δεν πρόκειται για πελάτη αλλά για ληστή. Εκείνος βγάζει το μαχαίρι και με μια απότομη κίνηση βρίσκεται δίπλα στον υπάλληλο από την πλευρά του ταμείου. Ανοίγει την ταμειακή μηχανή, παίρνει όλα τα χαρτονομίσματα και γίνεται καπνός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που «χτυπούν» το ίδιο κατάστημα

Να σημειωθεί πάντως ότι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ληστεύουν το συγκεκριμένο μίνι μάρκετ. Συγκεκριμένα στις 29/7/2021, δύο άνδρες είχαν «μπουκάρει» στο κατάστημα και αφαίρεσαν με την απειλή βίας και κραδαίνοντας σφυρί στο χέρι, περίπου 1.000 ευρώ από το ταμείο.

Οι δυο δράστες, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσαν σπαστά ελληνικά ενώ τις κινήσεις τους κατέγραψαν καρέ – καρέ οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Δείτε το επίμαχο βίντεο από τις 29/7/2021:



Θεσσαλονίκη: 16χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του και αυτοτραυματίστηκε

Με μαχαίρι επιτέθηκε στην μητέρα του ένας ανήλικος, το απόγευμα της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, ο 16χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του με αιχμηρό αντικείμενο κι στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και η ελληνική αστυνομία, μεταφέροντας τη μητέρα και τον ανήλικο γιο της στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Ο ανήλικος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Θέρμης.

Γλυφάδα: Τροχαίο έπειτα από εκτροπή αυτοκινήτου – Τραυματισμός του οδηγού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου επί της οδού Αττικής στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 21:00, όταν ένα αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλα σταθμευμένα οχήματα

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός, ελαφρά, ενώ τα άλλα δύο οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές

Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της πυροσβεστικής, χωρίς τελικά να χρειαστεί να προχωρήσουν σε κάποια ενέργεια.

Διεξάγεται προανάκριση για το συμβάν.

Κρήτη: Τρία αδέρφια, τρεις τραγικοί θάνατοι – Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα της μοίρας σε μία οικογένεια

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το δράμα που βιώνει οικογένεια από την περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretalive, ένας 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν συγγενικά του πρόσωπα, που ειδοποίησαν τις αρχές, ωστόσο για τον 35χρονο ήταν ήδη αργά.

Πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας που φεύγει από την ζωή τόσο νωρίς και με τραγικό τρόπο. Ο αδελφός του είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου 6 χρόνια στο εξωτερικό, όπου διέμενε, ενώ και η αδελφή του είχε χάσει την ζωή της σε πολύ μικρή ηλικία σε τροχαίο δυστύχημα.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Ψαχνά: Νεκρός 47χρονος γιατρός – Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Ψαχνά.

Σύμφωνα με το eviathema, λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα 47χρονος οδηγός μηχανής κατευθυνόμενος προς Ψαχνά στην Εθνική οδό Χαλκίδας – Αιδηψού έχασε τον έλεγχο όταν εμφανίστηκε στην μέση του οδοστρώματος ένας σκύλος.

Η μηχανή αφού βγήκε εκτός οδοστρώματος κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι και συγκρούστηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα ο αναβάτης να βρει ακαριαίο θάνατο.

Πρόκειται για 47χρονο γιατρό που υπηρετούσε σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων, εθελοντές του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Νεκρός 40χρονος μοτοσικλετιστής που «καρφώθηκε» σε προστατευτικές μπάρες

Δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο σε δύο ημέρες σημειώθηκε στη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ μοτοσικλετιστής στο ύψος του κολυμβητηρίου της Χαλκίδας κάτω υπό άγνωστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου στη συνέχεια κατέληξε.

Το εν λόγω περιστατικό έρχεται να συμπληρώσει το παζλ των θανατηφόρων τροχαίων στην περιοχή, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα την ίδια ημέρα ένας 47χρονος γιατρός σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να αποφύγει έναν σκύλο, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε δέντρο, με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος.

Να σημειωθεί το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 21:00 ένα ανήλικο κορίτσι έχασε τη ζωή του σε σοκαριστικό τροχαίο στις Καμάρες Χαλκίδας.

Keywords
ειδήσεις, εν λόγω, φωτο, enikos, whatsapp, mms, facebook, email, συλληψεις, οπαπ, θεσσαλονικη, full, face, επήρεια, συγκεκριμένο, εκαβ, ΕΡΤ, κρητη, νους, δραμα, cretalive, σκύλος, αθηνα, χαλκιδα, παζλ, κινηση στους δρομους, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, αστυνομικο τμημα, εσπα 2021, whatsapp, cretalive, enikos.gr, βιντεο, αστυνομια, αυτοκινητα, αυτοκινητο, γυαλια ηλιου, εθνικη, εκαβ, μητερα, τηλεφωνο, υψος, φωτογραφιες, φωτογραφια, φωτο, email, face, mms, αγνωστος, αττικη, ατυχημα, βραδυ, βρισκεται, γαντια, γινει, γινεται, γυαλια, γλυφαδα, γονεις, δεντρο, δρομος, δυτικη, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, ελληνικη αστυνομια, ενεργεια, εν λόγω, επικοινωνια, επήρεια, ερχεται, ετων, εφυγε, ζωη, ιδια, ιδιο, ηλικια, καμερες, κινητο, κινηση, λεφτα, λεωφορος, μηνυματα, μινι, ξημερωματα, οδηγος, οικογενεια, οχηματα, παιδι, παζλ, προβληματα, σεβασμος, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, συλληψη, σκύλος, σπιτι, σφυρι, τμημα, τρια, φυγη, φορα, χερι, ψαχνα, ψυχολογικα, ωρες, αντρες, αγνωστο, ελληνικα, full, χωρα, νοσοκομειο, νους, πληροφοριες
Τυχαία Θέματα