Νίκος Μουτσινάς για «Κιβωτό του Κόσμου»: Δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις

18:30 22/11/2022 - Πηγή: Enikos

Το δικό του σχόλιο στον «αέρα» της εκπομπής του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, έπειτα από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την «Κιβωτό του Κόσμου». Ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» μέσα σ’ όλα ανέφερε πως «δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις».

«Τι γίνεται ρε παιδιά μπορείτε να μου πείτε; Εγώ λίγο που παρακολουθώ, γιατί δεν θέλω κιόλας, τώρα μόνο λίγο που είναι η αρχή, να πέσουμε και στα ναρκωτικά, να είμαστε

χαρούμενοι. Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε τόσο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν να φαινόμαστε μουδιασμένοι, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε ο παρουσιαστής: «Η υπόθεση με την Πάτρα και την Πισπιρίγκου είναι σαν να είναι πριν 5 χρόνια, το κοριτσάκι αυτό με την ανήλικη, είναι πριν δύο χρόνια, εν τω μεταξύ είναι προχθές οριακά. Έρχεται τώρα αυτό με την Κιβωτό, δεν έχουν πιάσει κανέναν, αλλάζουν απλά οι διευθύνσεις και τώρα πάλι η τηλεόραση είναι δικαστική υπόθεση, δικάζουνε, βγαίνουν, μιλάνε. Δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις. Άποψή μου. Γίνεται σαν event πια, χάνει την ουσία του, ας σταματήσουν, μην βγαίνετε πιά να μιλήστε σε εκπομπές, μιλήστε στον εισαγγελέα για να τελειώνουμε. Ούτε εμείς θα θέλαμε να είμαστε εδώ, δεν υπάρχει διάθεση, απλά επειδή είναι εργασία, προχωράμε κανονικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα