Νέο Ηράκλειο: Κυπαρίσσι «φύτρωσε» στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

22:09 20/3/2023 - Πηγή: Enikos

Σε μία… ιδιαίτερη αγορά φυτού φαίνεται να προχώρησε κάτοικος στο Νέο Ηράκλειο. Για την ακρίβεια,  στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας φαίνεται να «έχει φυτρώσει» κυπαρίσσι .

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε αναγνώστης στο enikos.gr η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται το κυπαρίσσι βρίσκεται επί της οδού Δρυάδων, κεντρικός δρόμος στην

περιοχή, με αποτέλεσμα η τοποθέτηση τέτοιου είδους δέντρου στο σημείο αυτό να μοιάζει τουλάχιστον επικίνδυνη.

«Δεν είναι απίθανο σε περίπτωση κακοκαιρίας να πέσει και να θρηνήσουμε θύματα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Φάληρο – Καταγγελία: Έπεσε κομμάτι οροφής σε λεωφορείο με 40 επιβάτες – «Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι»

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο Ηράκλειο, Κυπαρίσσι, – ΦΩΤΟ,neo irakleio, kyparissi, – foto