Μωυσής Ελισάφ – Ιωάννινα: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Δήμαρχο – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

22:40 19/2/2023 - Πηγή: Enikos

Το τελευταίο «αντίο» στον Δήμαρχο Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ είπαν σήμερα στην Εβραϊκή Συναγωγή Ιωαννίνων συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής Ηγεσίας.

Στην κηδεία παρέστη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της, Παναγιώτης Πικραμμένος. Στην κηδεία παρευρέθη επίσης

και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Γιώργος Τσούνης.

Το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και Μερόπη Τζούφη και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου.

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη εκπροσώπησε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Η σορός του δημάρχου Ιωαννιτών προτού καταλήξει στην Εβραϊκή Συναγωγή, σταμάτησε για τελευταία φορά έξω από το δημαρχείο της πόλης, στον χώρο όπου κάθε πρωί ο Μωυσής Ελισάφ πήγαινε πρώτος και έφευγε πάντα τελευταίος.

Θλιμμένοι οι πολίτες στα Ιωάννινα, από το πρωί άφηναν ένα λουλούδι στην είσοδο του Δημαρχείου της πόλης, όπου η σορός του εκλιπόντος Δημάρχου Ιωαννίνων πέρασε καθ’ οδόν προς την Εβραϊκή Συναγωγή, όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία.

Στο πλευρό της πολυαγαπημένης του συζύγου Πάτρας βρέθηκε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα