Μίλτος Τεντόγλου: Οι 6 επικές δηλώσεις του που αξίζουν χρυσό μετάλλιο – ΒΙΝΤΕΟ

22:35 17/2/2023 - Πηγή: Enikos

Ο Μίλτος Τεντόγλου, εκτός από τις αθλητικές επιδόσεις του, «τρελαίνει» κόσμο και με τις δηλώσεις του. Δεν είναι λίγες οι φορές που έπειτα από μια μεγάλη επιτυχία του ή κάποια αποτυχία του μιλάει σαν να μην συνέβη κάτι. Γι’ αυτό άλλωστε τον λατρεύουν όλοι κι ας απορεί ο ίδιος για όλη αυτή την αγάπη που εισπράττει…

Το enikos.gr σταχυολογεί τις έξι «καλύτερες» δηλώσεις του, που κάθε μία αξίζει χρυσό μετάλλιο… Όπως έχει τονίσει ο ίδιος «έχω πει πολλά. Είναι αυθόρμητα αυτά. Αν έχω όρεξη τα λέω, αν δεν

έχω δεν πολυμιλάω».

1. To 2021 κατάκτησε το χρυσό στο Πανελλήνιο Στίβου, με άλμα στα 8.48, επίδοση που ήταν μάλιστα η δεύτερη καλύτερη στον κόσμο. Η πρώτη μάλιστα, άνηκε στον ίδιο με 8.60μ. Λίγο αργότερα σε δηλώσεις του αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του: «Πάνω από όλα μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου και επίσης θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω»

2. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για την νυν κοπέλα του και την καταγωγή της: «Δεν ισχύει ότι είναι από την Κέρκυρα η κοπέλα μου, είναι λάθος αυτό. Είναι από τον Πύργο. Η κοπέλα που γράφουν από την Κέρκυρα είναι μια κοπέλα που είχα μικρός. Δεν θέλω να κάνω οικογένεια από τώρα, δεν είμαι σε θέση να το κάνω αυτό το πράγμα. Είμαι αθλητής, έχω τόσες ώρες προπονήσεις κάθε μέρα, δε γίνεται» είπε ο Ολυμπιονίκης. Στην ίδια εκπομπή δήλωσε ότι «Θα ήθελα να τρέξω κι εγώ αλλά δεν γινόταν, τα 10 χλμ είναι πολλά για μένα», είπε για το Mykonos Running Festival.

3. Με ειλικρίνεια ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και πως δεν… άξιζε το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος:

«Δεν το λες και τεράστιο, ένα καλό άλμα ήταν. Ήταν ίδια επίδοση με τον δεύτερο. Ήμουν και κάπως τυχερός. Ο αγώνας δεν πήγε καθόλου όπως ήθελα, τα πέντε πρώτα άλματα ήταν κάκιστα. Στο τέλος τα έδωσα όλα γιατί με είχαν πετάξει έξω από τα μετάλλια. Αυτό που έγινε ήταν θαύμα. Δεν πίστευα πως θα πάρω το χρυσό, ακόμη και τώρα… Λέω ότι δεν το αξίζω. Ο Ετσεβαρία είναι πολύ καλός αθλητής, τον ξέρω χρόνια, έχω χάσει τόσες φορές από αυτόν. Συνήθως, πάντα, με κερδίζει. Του βγαίνει χαλαρά να κάνει μεγάλα άλματα. Σήμερα μάλλον κάτι είχε, γι’ αυτό δεν έκανε άλλο άλμα»

O

Keywords
Τυχαία Θέματα