Μιχαηλίδου για «Χαμόγελο του Παιδιού»: Έγινε καταγγελία για κακοποίηση και κακοδιαχείριση

12:02 29/12/2022 - Πηγή: Enikos

Ανώνυμη καταγγελία για το «Χαμόγελο του Παιδιού» αποκάλυψε ότι έλαβε η Δόμνα Μιχαηλίδου. Το περιεχόμενο της καταγγελίας είναι παρεμφερές με τα όσα δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Το Βήμα», όπως τόνισε η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η κα Μιχαηλίδου υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι «στην καταγγελία γίνονται αναφορές για μη χρηστή οικονομική διαχείριση στον σύλλογο, για κακοποιητικές συμπεριφορές προς μερίδα του προσωπικού, για χρήση ακινήτων του συλλόγου για άλλες δραστηριότητες από τον πρόεδρο,

για χρήση προσωπικού για υπηρεσίες προς τον πρόεδρο, για υιοθεσία από τον ίδιο και την σύζυγό του με συνοπτικές διαδικασίες, για υψηλό μισθό και αποδοχές για τον πρόεδρο και την σύζυγό του».

«Έλαβα την καταγγελία για μη χρηστή διαχείριση και συγκεκριμένα κακοδιαχείριση και διαβίβασα την καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές, μεταξύ των οποίων η Εθνική Αρχή Δημοσίων Εσόδων και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να διασφαλίσουμε το μέλλον και το συμφέρον των παιδιών στα ιδρύματα. Όλοι δίνουμε από το υστέρημά μας για να βοηθήσουμε τα παιδιά. Βρίσκουμε λογαριασμούς με 20 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες, ενώ δηλώνουν ότι δεν έχουν χρήματα για να βελτιώσουν τα κτίρια στα οποία φιλοξενούν παιδιά». Πάντως, επανέλαβε ότι «ο κ. Γιαννόπουλος ήταν ο μόνος που δεν ήθελε τον έλεγχο».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Keywords
Τυχαία Θέματα