Λαβρόφ… made in USA: Με iPhone, Apple Watch και μπλούζα με λογότυπο Αμερικανού ζωγράφου

22:12 14/11/2022 - Πηγή: Enikos

Δεν είναι μόνον οι αλλεπάλληλες διαψεύσεις της Μόσχας σήμερα για την υγεία του Ρώσου υπουργού εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ,  που τον έφεραν πρώτο στις ειδήσεις, είναι και η εμφάνιση που διάλεξε ο ίδιος για τις διαψεύσει, με φόντο το Μπαλί, όπου φαίνεται να εργάζεται, αλλά και κάπως να απολαμβάνει το εξωτικό τοπίο και το πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο διπλωμάτης καριέρας εντυπωσίασε δείχνοντας ότι είναι ένας αυθεντικός Ρώσος υπουργός εξωτερικών

Made in USA, αφού στην ουσία διαφημίζει όλα τα προϊόντα αμερικανικής και δυτικής τεχνολογίας.
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματείας φοράει στο αριστερό του χέρι ένα Apple Watch, το οποίο συνδυάζει με ένα iPhone τελευταίας γενιάς ενώ μέχρι και η μπλούζα που φοράει έχει το λογότυπο του Αμερικανού ζωγράφου, Jean-Michel Basquiat. Έχοντας πλήρως προσαρμοστεί στο ασιατικό κλίμα, φοράει σορτς η βερμούδα, αλλά το συνδυάζει με σκαρπίνια, μια παραφωνία που προδίδει ότι στην ουσία ο Λαβρόφ είναι έξω από τα νερά του, τουλάχιστον.

Ο Λαβρόφ, δείχνει να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο του και να ετοιμάζεται για την επόμενη συνάντηση, μάλλον χαλαρά, αν και προσηλωμένος στα χαρτιά του. Οι σχολιαστές του διαδικτύου διερωτώνται κατά πόσον ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών ενδιαφέρεται να εκπέμψει ένα μήνυμα, με χρώματα που μοιάζουν στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας ή με ρούχα που δείχνουν έναν άνθρωπο «ψαγμένο» και ενημερωμένο για τις τάσεις του σήμερα.

Lavrov at his hotel in Bali. Says reports about his health are a “political game” https://t.co/OddllPDgq7 pic.twitter.com/GKu0Ffo1st

— Pjotr Sauer (@PjotrSauer) November 14, 2022

Σκεφτείτε, όμως τι θα γινόταν αν η σημερινή casual εμφάνιση του Ρώσου υπουργού, γινόταν επί Σοβιετικής Ένωσης και Ψυχρού Πολέμου, στον προηγούμενο αιώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα