Κολωνός – Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο γιος και η πρώην σύζυγος του 53χρονου δέχονται απειλές

12:08 18/10/2022 - Πηγή: Enikos

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που είναι δικηγόρος της πρώην συζύγου του 53χρονου που συνελήφθη ως βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση του Κολωνού που έχει προκαλέσει φρίκη, αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, ότι εκείνη και ο γιος της δέχονται απειλές.

«Στις 3 Σεπτεμβρίου, η μητέρα της 12χρονης επικοινώνησε με την τότε σύζυγο του 53χρονου και της έστειλε στο κινητό της και διαλόγους του 53χρονου με την ανήλικη, λέγοντας της πως άμεσα θα προέβαιναν σε καταγγελία σε βάρος του η ίδια ή η αδελφή της και θεία του παιδιού. Την ίδια ημέρα, η γυναίκα ζήτησε διαζύγιο από τον 53χρονο και του ζήτησε την ίδια ημέρα να φύγει από το σπίτι και έκτοτε εκείνος κοιμόταν στο υπόγειο του καταστήματος που διατηρούσε η οικογένεια» ανέφερε ο κ. Κρανιδιώτης.

«Ο γιος πήγε να επιτεθεί στον πατέρα του όταν πληροφορήθηκε τα όσα φέρεται να είχε κάνει ο πατέρας του» πρόσθεσε ο κ. Κρανιδιώτης.

Ο κ. Κρανιδιώτης είπε πως η μητέρα της 12χρονης ζήτησε τρεις φορές χρήματα από την πρώην πλέον σύζυγο του 53χρονου, λέγοντας της πως θέλει να πάει την ανήλικη με ταξί για την δει γιατρός, εξηγώντας πως για ανθρωπιστικούς λόγους της έδωσε από 100 ευρώ δύο φορές, όμως αρνήθηκε να συνεχίσει αυτήν την τακτική την τρίτη φορά που ζήτησε χρήματα η 37χρονη.

Ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του 53χρονου, έκανε λόγο για «αδιανόητη και απαράδεκτη ανθρωποφαγία που υφίστανται αυτοί οι δύο καλοί άνθρωποι», προσθέτοντας πως η γυναίκα και ο γιος της «λιντσάρονται, δέχονται απειλητικά μηνύματα: “Θα σας σκοτώσουμε”, “δεν θα κάνετε Χριστούγεννα”».

Keywords
Τυχαία Θέματα