Κιβωτός του Κόσμου: Νέα απάντηση από τον πατέρα Αντώνιο – «Είναι μια κακή κατασκευή»

21:04 26/11/2022 - Πηγή: Enikos

Ο πατήρ Αντώνιος, μέσω του περιβάλλοντός του, συνεχίζει να διαψεύδει όλες τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου». «Πρόκειται για μια κακή κατασκευή», ανέφεραν χαρακτηριστικά κύκλοι του πατέρα Αντωνίου στον ALPHA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, οι ίδιοι άνθρωποι επιμένουν ότι όλα είναι ψέματα και ότι «πριν ακόμα καταπέσει ένα σενάριο, υπάρχει ένα καινούργιο το οποίο θα καταπέσει την επόμενη μέρα». 

Ο χρόνος θα δείξει και ο κόσμος θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα, λένε.

«Είναι όλα ψέματα. Δεν έχω κάνει κάτι. Ό,τι έκανα στη ζωή μου καλύτερα, είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, για τα οποία είναι όλο το έργο μου στην εκκλησία», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ALPHA o πατήρ Αντώνιος, μέσω κύκλων του.

Την Παρασκευή υπήρξε άλλη μια παρέμβαση του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες περί ασέλγειας και προειδοποίησε για αποκαλύψεις.

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ότι βγει στο φως. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του» ανέφερε στο STAR ο πατήρ Αντώνιος.  Την ίδια ώρα, οι συνεργάτες του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τόνιζαν ότι είναι σε άθλια κατάσταση και «ανεβαίνει» έναν Γολγοθά, σημειώνοντας πως «ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί»

Παράλληλα, η πρεσβυτέρα επιτέθηκε για άλλη μία φορά, λέγοντας πως «δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα