«Καλοκαιρινά» Χριστούγεννα – Βουτιές στη θάλασσα και κοντομάνικα

19:24 26/12/2022 - Πηγή: Enikos

Μόνο χιονισμένα δεν ήταν τα φετινά Χριστούγεννα, με τους πολίτες να εκμεταλλεύονται την ηλιοφάνεια και να ξεχύνονται στις παραλίες, σαν να είναι καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ακτές της παραλιακής στην Αθήνα γέμισαν από κόσμο ο οποίος απόλαυσε τον ήλιο, με τους πιο τολμηρούς να επιχειρούν βουτιές, καθώς όπως είπαν, η θερμοκρασία της θάλασσας

είναι ιδανική. Άλλοι προτίμησαν να κάνουν ηλιοθεραπεία, να διαβάσουν βιβλία ή να παίξουν ρακέτες.

Παρόμοιες εικόνες και στη Θεσσαλονίκη, με τους πολίτες να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη ημέρα. Πολλοί ήταν εκείνοι που κατέβηκαν στην παραλία της πόλης και γέμισαν τις καφετέριες μπροστά από τον Θερμαϊκό.

Επίσης, με την ηλιοφάνεια και τις υψηλές θερμοκρασίες να χαρακτηρίζουν τα φετινά Χριστούγεννα, γέμισαν οι καφετέριες και τα εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για να είμαστε ακριβείς, δεν έπεφτε «καρφίτσα».

Οι πρώτες μετεωρολογικές ενδείξεις κάνουν λόγο για «ιστορική ζέστη» την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, «η φετινή Πρωτοχρονιά θα είναι ίσως η θερμότερη έναρξη ενός νέου έτους που έχει καταγραφεί ποτέ στη μετεο ιστορία της Ευρώπης!»

Keywords
Τυχαία Θέματα