Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σε λευκό κλοιό η Εύβοια – Νέο μήνυμα από το 112 – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ αναγνωστών

16:02 5/2/2023 - Πηγή: Enikos

Το χτύπημα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» είναι σφοδρό σε ολόκληρη την Εύβοια από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα σε κατοίκους και οδηγούς.

Τα επόμενα δυο εικοσιτετράωρα θα είναι πολύ δύσκολα, για αυτό και είναι αναγκαία η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων ιδιαίτερα προς τις περιοχές που παρατηρούνται έντονα φαινόμενα, η χρήση δε αντιολισθητικών αλυσίδων είναι υποχρεωτική.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων από την Χαλκίδα

προς την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Αστυνομικοί της Τροχαίας πραγματοποιούν ελέγχους στα αυτοκίνητα, ενημερώνουν τους οδηγούς για την υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και δίνουν οδηγίες σε όσους χρειάζονται βοήθεια με την τοποθέτησή τους. Και νέο μήνυμα από το 112 έλαβαν την Κυριακή 5 Φλεβάρη 2023, οι κάτοικοι της Εύβοιας, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Στο βίντεο και τις φωτογραφίες αναγνώστη του enikos.gr στα Μανίκια Ευβοίας το ύψος του χιονιού ξεπερνά τους 45 πόντους.

Την ίδια ώρα, ένα χωριό της Εύβοιας μπήκε στην… κατάψυξη, καθώς το χιόνι που έχει πέσει στην περιοχή, έχει σκεπάσει τα πάντα. Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σκέπασε το χωριό Καμαρίτσα στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων  με τουλάχιστον 10 πόντους χιόνι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αναγνώστη του enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα