ΗΠΑ: Ξυλοκόπησε άγρια την 14χρονη κόρη του επειδή αποκάλυψε την απιστία

13:32 10/11/2022 - Πηγή: Enikos

Ένας πατέρας από την Αλαμπάμα φέρεται να ξυλοκόπησε τη 14χρονη κόρη του αφού η έφηβη αποκάλυψε στην μητέρα της ότι την απατά.

Ο άγριος ξυλοδαρμός σταμάτησε μόνο όταν το κορίτσι έτρεξε σε έναν γείτονα που τη βοήθησε. Όπως αναφέρει το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φράνκλιν, η 14χρονη είχε υποστεί «προφανείς τραυματισμούς».

Ο Christopher Andrighetti, 39 ετών, φέρεται να ήταν εκτός εαυτού όταν έμαθε ότι η κόρη του είπε στη μητέρα της ότι εκείνος δημιούργησε έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιθανώς να είχε σχέση, σύμφωνα

με το WHNT-TV.

Άρχισε να τη χτυπά βίαια με γροθιές, ενώ στη συνέχεια άρπαξε ένα κουρτινόξυλο και ένα κομμάτι ξύλου και την χτύπησε και με αυτά.

Την έσπρωξε στο πάτωμα και της πέταξε πολλά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων γυάλινων μπουκαλιών, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός. Όταν ο πατέρας διέταξε την κόρη του να καθαρίσει τις ζημιές, εκείνη πήγε στην κουζίνα, δήθεν για να πάρει σακούλες σκουπιδιών, αλλά αντ’ αυτού έφυγε από το σπίτι όταν παρατήρησε ότι η εξώπορτα ήταν ανοιχτή.

Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, βρήκαν τον 39χρονο να κρύβεται σε μια ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα και να είναι γεμάτος με αίματα από αυτοτραυματισμούς στα χέρια και τη μέση του.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τα τραύματά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Ξυλοκόπησε, 14χρονη,ipa, xylokopise, 14chroni