Η Realnews εκτάκτως το Σάββατο

14:02 24/2/2023 - Πηγή: Enikos

Με τίτλο: «Τα μυστικά του νέου ΕΝΦΙΑ» κυκλοφορεί, εκτάκτως το Σάββατο, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλες τις αλλαγές στον φόρο ακινήτων που θα πληρώσουμε το 2023.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Για πότε προγραμματίζεται η αποστολή ειδοποιητηρίων σε 7 εκατομμύρια ιδιοκτήτες.

– Ποιοι φορολογούμενοι θα λάβουν μειωμένο λογαριασμό, ποιοι θα έχουν έκπτωση 50% και ποιοι απαλλάσσονται πλήρως από τα φορολογικά βάρη.

– Οι παρεμβάσεις στις αντικειμενικές αξίες που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, με βάση τις προτάσεις που έχουν υποβάλει

οι δήμοι της χώρας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μετασεισμική διπλωματία. Η επίθεση φιλίας από την Αγκυρα και οι κόκκινες γραμμές της Αθήνας. Το παρασκήνιο της περιοδείας Μπλίνκεν και τα μηνύματα που μετέφερε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών σε Ελλάδα και Τουρκία. Οι όροι που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επανέναρξη του ελληνοτουρκικού διαλόγου. Η ατζέντα των συνομιλιών με τις ΗΠΑ για τα ενεργειακά και ο αναβαθμισμένος ρόλος της Αλεξανδρούπολης.

– Η απόφαση Καραμανλή και οι σκέψεις για την επόμενη ημέρα. Από το 2019 σχεδίαζε ο πρώην πρωθυπουργός να αποσυρθεί από τη Βουλή.

– Αντισεισμική προστασία: Ολο το σχέδιο για τον έλεγχο δημόσιων κτιρίων και μνημείων. Οι 7 παρεμβάσεις που προγραμματίζει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

– Κωστής Χατζηδάκης: «Τον κατώτατο μισθό, από τα 650 ευρώ που τον παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τον πήγαμε στα 713 ευρώ πέρυσι. Και τώρα ακολουθεί νέα αύξηση».

– Νάσος Ηλιόπουλος: «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα άμεσο στοπ στην αισχροκέρδεια και αυτό σημαίνει μείωση ΦΠΑ και ΕΦΚ, καθώς και πλαφόν στις τιμές του ρεύματος».

– Φρίκη στον Κολωνό: Ερευνες για νέα θύματα του Μίχου. Οι εισαγγελείς καλούν για νέα κατάθεση τον μαστροπό. Τι αναφέρει το μήνυμα που έστελνε ο 53χρονος στους επίδοξους βιαστές της 12χρονης.

– Revenge porn στο Δημόσιο! Μήνυση από 40χρονη υπάλληλο κρατικού οργανισμού για απειλή δημοσιοποίησης προσωπικών στιγμών της από πρώην εραστή της.

– Απάτη – μαμούθ από πασίγνωστο τηλεοπτικό παραγωγό και παρουσιαστή. Το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα και η απάντηση Κοκλώνη.

– Τα 4 ερωτήματα για τον θάνατο της 28χρονης στον Εβρο. Το ραντεβού που είχε κλείσει την ημέρα που εξαφανίστηκε και οι έρευνες των Αρχών.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

Keywords
Τυχαία Θέματα