Η Realnews αυτής της Κυριακής

14:03 19/11/2022 - Πηγή: Enikos

Με τίτλο: «Επιδότηση στις δόσεις των δανείων» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το νέο πρόγραμμα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις που ετοιμάζουν κυβέρνηση και τράπεζες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το μέτρο αφορά στεγαστικές, καταναλωτικές και επιχειρηματικές χορηγήσεις που φέρουν ως εγγύηση την πρώτη κατοικία.

– Θα τεθεί σε ισχύ από τις αρχές του 2023 και θα βασιστεί στο πρόγραμμα

«Γέφυρα», που εφαρμόστηκε στη διάρκεια της πανδημίας.

– Αναλυτικός οδηγός για τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι δανειολήπτες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Χτύπημα… Ερντογάν μέσω Λιβύης. Το ύπουλο σχέδιο που προωθεί ο γιαλαντζί σουλτάνος με το καθεστώς της Τρίπολης. Η Αθήνα ανησυχεί για μονομερή κατάθεση συντεταγμένων της λιβυκής ΑΟΖ στον ΟΗΕ. Ολο το παρασκήνιο του διπλωματικού επεισοδίου με τον Νίκο Δένδια στη λιβυκή πρωτεύουσα. Η κριτική που δέχεται ο ΥΠΕΞ για τον χρόνο της επίσκεψης και την ανεπαρκή προετοιμασία.

– Βάση ελληνικών drones στη Λάρισα. Το σχέδιο του ΓΕΕΘΑ.

– Αλλάζουν οι αντικειμενικές σε 12 περιοχές. Οι διορθώσεις που έρχονται σε Αττική και περιφέρεια. Αναμένεται να μειώσουν τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνουν οι ιδιοκτήτες.

– Ανησυχία για την αύξηση κεφαλαίου της attica bank.

– Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να “επιβιώσει” πολιτικά μέσα από το θέμα των παρακολουθήσεων. Επιδίδεται σε μια τοξική αντιπολίτευση».

– Νάσος Ηλιόπουλος: «Κάθε μέρα που περνά με αυτή την κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας είναι ζημιά για όλους μας».

– Ανοιξαν τα στόματα για την «Κιβωτό του Κόσμου». Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για κακοποιήσεις παιδιών σε δομές του ιδρύματος.

– «Τα παιδιά μας τον έβαλαν στη φυλακή». Οι μητέρες των δύο ανήλικων θυμάτων του ψευτογιατρού μιλούν στην «R» για τη βαρύτατη καταδίκη του Ν. Κοντοστάθη.

– Φρίκη στα Πετράλωνα: «Με κακοποιούσαν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου». Η «R» αποκαλύπτει τι κατέθεσε η 22χρονη για τον εφιάλτη που ζούσαν εκείνη και τα αδέλφια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα