Η Realnews αυτής της Κυριακής

14:02 22/10/2022 - Πηγή: Enikos

Με τίτλο: «Η αισχροκέρδεια μένει στο ράφι!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ποια βασικά αγαθά έχουν αυξηθεί έως και 4 φορές πάνω από τον πληθωρισμό.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι καταγγελίες των καταναλωτών για τις εξωφρενικές αυξήσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα αλλά και για τα παραπλανητικά τρικ των αλυσίδων σούπερ μάρκετ έχουν διπλασιαστεί μέσα σε 60 ημέρες.

– Ποιες πρακτικές μπαίνουν στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Ανάπτυξης.

– Τι προβλέπει η νομοθετική ρύθμιση για το «καλάθι του

νοικοκυριού», που θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές Νοεμβρίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η Αθήνα σηκώνει το γάντι! Επιστολή – απάντηση στις προκλήσεις του Ερντογάν στέλνει στον ΟΗΕ η ελληνική κυβέρνηση. Εκστρατεία ενημέρωσης των εταίρων της Ελλάδας και μεγάλων οργανισμών για τις παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου και την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Αγκυρα.

– Χρήστος Σταϊκούρας στην «R»: «Το οικονομικό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οδηγεί σε νέα μνημόνια».

– Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η παραβατική βία της Αστυνομίας έχει εξελιχθεί σε δομικό χαρακτηριστικό της δεξιάς διακυβέρνησης, ενώ μηχανισμοί συγκάλυψης βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία».

– Προσφυγικό: Τριπλή απειλή στα σύνορά μας. Πώς οι Τούρκοι συγκεντρώνουν μετανάστες σε Αδριανούπολη, περίχωρα της Σμύρνης και Μαρμαρίδα.

– Το δίκτυο της κτηνωδίας! Η «R» αποκαλύπτει τη λίστα των 212 ηλεκτρονικών διευθύνσεων που κάνει φύλλο και φτερό η ΕΛ.ΑΣ. Τα πλήρη στοιχεία των προσώπων που επικοινώνησαν με τη 12χρονη έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές Αρχές. Από 20 έως 60 ετών οι άνδρες που έστελναν μηνύματα στη μικρή μαθήτρια. Οι συνομιλίες του Ηλία Μίχου με τους επίδοξους παιδοβιαστές και οι συνεννοήσεις για τις οικονομικές συναλλαγές. Οι παγίδες των chatrooms και του σκοτεινού διαδικτύου. «Ενα στα τέσσερα παιδιά προσεγγίζεται από επικίνδυνα άτομα», λένε ειδικοί.

– Αποστολή στην Ουκρανία: Ο Πούτιν σχεδιάζει την τελική επίθεση «Η Μόσχα θέλει να βυθίσει το Κίεβο στο σκοτάδι και στο ψύχος». Τι αναφέρουν στην «R» Ουκρανοί αξιωματούχοι και ξένοι διπλωμάτες.

– «Βρισκόμουν σε σοκ…». Τι κατέθεσε η 19χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο ειδικούς φρουρούς στο Α.Τ. Ομονοίας.

– Φρίκη στο Αγρίνιο: Αντίστροφη μέτρηση για τον ποδοσφαιριστή. Καλείται άμεσα να απολογηθεί για γενετήσιες πράξεις εις βάρος τετράχρονου αγοριού. Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης και η μητέρα του δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα