Γιώργος Καράβας: «Tο bullying είναι μια πολύ σοβαρή λέξη, μην την χρησιμοποιούμε ως καραμέλα»

02:24 1/11/2022 - Πηγή: Enikos

Ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος αποτελεί μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο Γιώργος Καράβας ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν ήξερε τα όσα ζούσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έπειτα από τις αποκαλύψεις που έκανε το μοντέλο πως δέχθηκε bullying όταν βρισκόταν στον διαγωνισμό μοντέλων.

«Το μοναδικό πράγμα το οποίο γνωρίζω ως άνθρωπος και αυτό το οποίο πράττω, είναι ότι όταν κάπου αισθάνομαι, είτε είναι εργασιακός χώρος είτε σχέση, οποιασδήποτε μορφής βία – γιατί το bullying είναι μια πολύ σοβαρή λέξη που

καλό είναι να μην την χρησιμοποιούμε ως καραμέλα χωρίς αυτό να πάει στην Ηλιάνα αποκλειστικά – δεν επιστρέφω εκεί. Και ο νοών νοείτω» σημείωσε ο Γιώργος Καράβας.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ο Γιώργος Καράβας απάντησε σχετικά με τις συνεχείς οικειοθελείς αποχωρήσεις διαγωνιζόμενων από το ριάλιτι. «Είναι απόφαση των ιδίων. Ζούμε σε μια εποχή που όλοι θέλουμε τα εύκολα πράγματα, ο χώρος αυτός σαφέστατα δεν είναι εύκολος και το έχουμε πει πάμπολλες φορές», ανέφερε ο ίδιος.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Γιώργος ΚαράβαςΦΩΤΟ: yiorgoskaravas_official /Instagram
Keywords
Τυχαία Θέματα