Γιάννης Διακογιάννης: Το «τελευταίο αντίο» στη φωνή που πάντα θα μας ενώνει και θα μας δονεί – ΦΩΤΟ

18:09 16/12/2022 - Πηγή: Enikos

Το ύστατο «χαίρε» είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου στον Γιάννη Διακογιάννη, συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου που βρέθηκαν στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών.

Ο κορυφαίος αθλητικός δημοσιογράφος  πέθανε σε ηλικία 91 ετών την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο, καθώς η φωνή του προκαλούσε ρίγη συγκίνησης περιγράφοντας ή σχολιάζοντας ιστορικές στιγμές του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Πανελλήνιος

Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) τιμώντας τη μνήμη του Γιάννη Διακογιάννη και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του, όχι μόνο στην αθλητική δημοσιογραφία, αλλά σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, αποφάσισε ν’ αναλάβει όλες τις δαπάνες της εξοδίου ακολουθίας.

Στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών βρέθηκαν, μεταξύ άλλων,  ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, το ιστορικό δίδυμο του Παναθηναϊκού, Δομάζος – Αντωνιάδης, ο Λάκης Νικολάου, ο Νίκος Σαργκάνης, ο Στέλιος Μανωλάς και ο Τάκης Λεμονής.

Επίσης, στην κηδεία βρέθηκαν πλήθος δημοσιογράφων, αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου.

Στεφάνια στη μνήμη του θρυλικού δημοσιογράφου έστειλαν, μεταξύ άλλων, οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Παναθηναϊκός, οι ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η ΕΣΗΕΑ,  η ΕΡΤ και ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Διακογιάννης, – ΦΩΤΟ,giannis diakogiannis, – foto