Εκτός εκπομπής η Ντόρα Κουτροκόη – Τι είπαν Οικονόμου και Παυλόπουλος

07:51 2/12/2022 - Πηγή: Enikos

Εκτός εκπομπής είναι από σήμερα η Ντόρα Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Όπως έγινε γνωστό χθες, την Τετάρτη ανακοινώθηκε στην δημοσιογράφο ότι σήμερα Παρασκευή 2/11 θα είναι η τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή «Σήμερα». Ωστόσο η Ντόρα Κουτροκόη δεν βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή με τους δύο συναδέλφους της Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου να την αποχαιρετούν δημόσια.

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα» είπαν στο ξεκίνημα της εκπομπής και συνέχισαν: «Η συνάδελφος Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι

μαζί μας από σήμερα και στο εξής. Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Την ευχαριστούμε για το διάστημα που περάσαμε εδώ μαζί και να της ευχηθούμε τα καλύτερα για τα σχέδια της. Η φιλία δεν τελειώνει».

Η Ντόρα Κουτροκόη, αν και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, φαίνεται ότι δεν “έδεσε” τηλεοπτικά με τους δυο συναδέλφους της.Επιπλέον υπήρχαν και πολλά πρακτικά θέματα στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα το θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη στο «Σήμερα» είχε περιοριστεί κατά πολύ.
Keywords
Τυχαία Θέματα