Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι απαντούν από το περιβάλλον του δολοφόνου της Καρολάιν για τα περί επικοινωνίας του με τη Λυδία

22:55 17/1/2023 - Πηγή: Enikos

Διαψεύδουν από το περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τα περί επικοινωνίας του με την μικρή Λυδία. Από το περιβάλλον του δολοφόνου της Καρολάιν κάνουν λόγο για «μυθεύματα», σημειώνοντας ότι προτεραιότητα έχει μόνο το παιδί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του παιδιού με τον πατέρα του, από τον οποίο έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα.

«Τα περί τηλεφωνικής επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τον πατέρα της είναι μυθεύματα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί

για να δικαιολογήσουν την παραβίαση της δικαστικής απόφασης, με την οποία καθοριζόταν η υποχρεωτική επικοινωνία με τους γονείς του πατέρα της στην Αλόννησο. Αν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία για το ψευδές του εν λόγω ισχυρισμού οι καταγεγραμμένες τηλεφωνικές κλήσεις το επίμαχο διάστημα αποδεικνύουν την αλήθεια. Προτεραιότητα έχει το παιδί και μόνο το παιδί», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Υποστηρίζουν, παράλληλα, ότι για την μετακόμιση της μικρής Λυδίας στο εξωτερικό δεν ενημερώθηκε καμία κοινωνική υπηρεσία.

Ο αντίλογος στην υπόθεση αυτή είναι ότι τόσο η γονική μέριμνα όσο και η οριστική επιμέλεια έχει δοθεί στους γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για το κοριτσάκι.

Νωρίτερα σήμερα, η ψυχίατρος Άλκηστις Ηγουμενάκη, η οποία είχε καταθέσει και ως μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει η υποψία πως οι γονείς του πιλότου, μια ημέρα που ήταν στο σπίτι τους, είχαν πάρει – χωρίς άδεια – το παιδί για μισή ώρα και όταν επέστρεψε η Λυδία είπε τη λέξη «μπαμπά».

Έτσι εικάζεται ότι έβαλαν τη μικρή να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πατέρα της μέσα από τη φυλακή.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν, πάντως, μετρά αντίστροφα καθώς σε έναν μήνα θα βρεθεί ξανά σε δίκη, αυτή τη φορά στο Εφετείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα