Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της και την συγκατοίκηση με τον Φάνη Μουρατίδη

21:59 1/11/2022 - Πηγή: Enikos

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε την Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη και στο πρώτο διάστημα της συγκατοίκησής τους, όταν, όπως είπε η ηθοποιός, ήταν ήδη έγκυος.

«Μέχρι να αποφασίσουμε ότι είμαστε μαζί, μέχρι να είμαστε μαζί, μέχρι να μείνω έγκυος και τα λοιπά πέρασε πολύ λίγος καιρός. Περίπου 3-4 μήνες» ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Και εξομολογήθηκε
στην συνέχεια η ηθοποιός: «Ήμουν έγκυος όταν μείναμε μαζί. Ο Φάνης μου είπε πρέπει να μείνουμε μαζί τώρα, πώς θα γίνει; Εγώ δεν το είχα σκεφτεί. Είμαι λίγο της συνήθειας και έλεγα ωραία είναι μόνη μου, να συναντιόμαστε όμως. Ο Φάνης ήρθε στο δικό μου σπίτι και όχι – το στερεοτυπικό – εγώ στο δικό του».

«Στην αρχή μου ήταν λίγο άβολο, γιατί ο Φάνης έχει έναν δικό του τρόπο ύπαρξης, διαφορετικό από εμένα. Εμείς γνωριστήκαμε, κάναμε οικογένεια, όλα μαζί. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι σωστό, όμως είμαστε μαζί 15 χρόνια τώρα» απάντησε αργότερα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους όταν ρωτήθηκε για το πως ήταν στην αρχή της συμβίωσης τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Φάνη Μουρατίδη,anna maria papacharalabous, fani mouratidi