Άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ – Σκότωσε συνάδελφό του επειδή τον απέρριψε

17:03 3/11/2022 - Πηγή: Enikos

Σοκ προκαλεί η δολοφονία μιας γυναίκας στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Η 28χρονη Nicole Hammond δολοφονήθηκε έξω από τον χώρο εργασίας της, επειδή, όπως φαίνεται, απέρριψε έναν συνάδελφό της που την πολιορκούσε ερωτικά.

Η γυναίκα έπεσε νεκρή στο πάρκινγκ του χώρου εργασίας της στις 24 Οκτωβρίου, όταν ο συνάδελφός της Jordan Carpenter την πυροβόλησε στον λαιμό, ανακοίνωσε η αστυνομία στις ΗΠΑ.

Ο Carpenter, 36 ετών,

τράπηκε σε φυγή, αλλά εντοπίστηκε περίπου τρεις ώρες αργότερα, κρυμμένος σε ένα σπίτι στο κοντινό Sauk Rapids, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του St. Cloud.

Ο ύποπτος είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Η γυναίκα είχε στείλει μήνυμα στον συνάδελφό της μια μέρα πριν από τη δολοφονία της και επέμενε ότι δεν ήθελε να την αγγίξει, όπως αναφέρει η Kansas City Star. Αυτό ενδεχομένως να αποτέλεσε και το κίνητρο του εγκλήματος.

Η 28χρονη είχε «επανειλημμένως απορρίψει» το ενοχλητικό φλερτ του Κάρπεντερ, που την πολιορκούσε τον μήνα που προηγήθηκε της βίαιης δολοφονίας, είπε η αστυνομία, ζητώντας του «να μην κάνει άβολα πράγματα στη δουλειά».

Η αστυνομία βρήκε ένα μήνυμα που έστειλε το θύμα σε έναν φίλο της, λέγοντας ότι ο 36χρονος ήταν θυμωμένος μαζί της.

Η παρενόχληση ήταν εμφανής στους άλλους συναδέλφους τους, οι οποίοι είπαν ότι ο Carpenter είχε «κακή διάθεση». Ο φερόμενος ως δράστης παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν «ταραγμένος» λόγω της απόρριψης, το βράδυ πριν από τον θάνατό της.

Ωστόσο, η παρενόχληση αυτή δεν αναφέρθηκε ποτέ στην εργοδοσία, την Dubow Textile Inc., είπε στο Fox 9 ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dubow Textile, Rob Dubow.

Keywords
Τυχαία Θέματα