Αυτό είναι το πιο φθηνό και χαζό smartwatch στον κόσμο – Η τιμή του και οι δυνατότητες που δεν έχει

18:00 4/1/2023 - Πηγή: Enikos

Οι κατασκευαστές έξυπνων ρολογιών (smartwatch) προσπαθούν διαρκώς να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον με συσκευές πλούσιες σε χαρακτηριστικά, αλλά μια ιαπωνική εταιρεία υπερηφανεύεται για την κατασκευή του πιο χαζού έξυπνου ρολογιού στον κόσμο.

Το Stone Watch δεν είναι ένα smartwatch, απλά έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με αυτό. Δημιουργήθηκε από την ιαπωνική εταιρεία

κατασκευής παιχνιδιών Tama-Kyu. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ χαμηλής τεχνολογίας που δεν λέει καν την ώρα, δεν διαθέτει προηγμένη τεχνολογία όπως μέτρηση καρδιακών παλμών ή συνδεσιμότητα smartphone. Δεν έχει ούτε οθόνη. Είναι απλώς ένα γυαλιστερό, μαύρο κομμάτι πλαστικού με λουράκι σιλικόνης που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να δείχνει ωραίο στον καρπό σας.

Η Tama-Kyu ανακοίνωσε πρόσφατα το Stone Watch ως την πιο πρόσφατη προσθήκη στην εντυπωσιακή σειρά παιχνιδιών  της που διατίθενται σε καταστήματα σε όλη την Ιαπωνία. Τα λουράκια διατίθενται σε πέντε διαφορετικά χρώματα και η τιμή που ανακοινώθηκε είναι 400 γιεν (3 δολάρια).

Για την ολοκληρωμένη εμφάνιση “έξυπνο χωρίς να είναι πραγματικά έξυπνο”, η εταιρεία προτείνει να συνδυάσετε το Stone Watch με το AcryPhone, μια πλαστική πλάκα που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει, αλλά να μην είναι smartphone.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό,afto