Survivor All Star: «Λύγισε» ο Κώστας Παπαδόπουλος – «Είναι άδικο, με πνίγει»

22:46 16/1/2023 - Πηγή: Enikos

«Λύγισε» ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά το χθεσινό συμβούλιο στο νησί, για το Survivor All Star.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ο 39χρονος ζαχαροπλάστης θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, γεγονός που τον φορτίζει συναισθηματικά. Όταν μίλησε, δε, για την οικογένεια και τα παιδιά του, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι άδικο, με πνίγει… Σαν Κωνσταντίνος προσφέρω στην καλύβα, στη συμβίωση, έχω χτίσει την καλύβα, μαζεύω ξύλα,

ανάβω φωτιές, μαζεύω καρύδες, φτιάχνω το αλάτι για όλους. Φέρνω νίκες», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος στην κάμερα της παραγωγής.

Εμφανώς απογοητευμένος, είπε πως «τα συναισθήματα για την ομάδα μου πλέον έχουν αλλάξει, δεν τους εμπιστεύομαι… Όσες νίκες και να τους φέρω θα είμαι πάντα ο αδύναμος προς αυτούς και θα με ψηφίζουν συνέχεια, γιατί δεν είμαι στην κλίκα τους, την παρέα τους. Τους είμαι αντιπαθής; Δεν μπορώ να καταλάβω».

Στη συνέχεια, η φωνή του έσπασε: «Με βλέπει η οικογένειά μου, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος, αλλά εγώ δεν είμαι στόχος θα είμαι βράχος, θα είμαι δυνατός, θα παλέψω. Δεν θα τους απογοητεύσω, ζητάω συγγνώμη που τους αναγκάζω σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δίνουν αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης σε εμένα και οικονομικά να τους πονάει αυτό. Ζητάω συγγνώμη, αλλά εγώ θα είμαι εδώ, δυνατός, ό,τι σφαλιάρα και να φάω θα την αντέξω, θα είμαι βράχος» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα