Mystic Meg: Πέθανε η πιο διάσημη αστρολόγος της Βρετανίας – Προέβλεπε τον νικητή της λοταρίας

16:21 9/3/2023 - Πηγή: Enikos

Η διάσημη Βρετανίδα αστρολόγος Μάργκαρετ Λέικ, γνωστή με το τηλεοπτικό της παρατσούκλι «Mystic Meg», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ήταν γνωστή τηλεοπτική περσόνα στη δεκαετία του 1990, εμφανιζόμενη στο National Lottery, και έγραφε ωροσκόπια στη Sun για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Στο τηλεοπτικό σόου της Εθνικής Λοταρίας τη δεκαετία του 1990, εμφανιζόταν στη σκηνή με την κρυστάλλινη μπάλα της για να προβλέψει…ποιος θα κέρδιζε το εβδομαδιαίο τζάκποτ. Τα ωροσκόπια και τα οξυδερκή μηνύματά της αιχμαλώτισαν τη φαντασία του κοινού

και λάμβανε τεράστιες ποσότητες αλληλογραφίας, μεταξύ άλλων από θυμωμένους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού προέβλεψε σωστά ότι η ομάδα τους θα έχανε από την Έβερτον στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 1995.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Λέικ πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, αφού εισήχθη στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα μετά από γρίπη.

BREAKING: Mystic Meg, one of Britain’s most famous astrologers, dies aged 80@KayBurley and @Shamaan_SkyNews reflect on the life of the astrologerhttps://t.co/VDYvcmBIrV

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mystic Meg, Πέθανε, Βρετανίας – Προέβλεπε,Mystic Meg, pethane, vretanias – proevlepe