MasterChef: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση – Το πιάτο που έκανε τον Κουτσόπουλο να αναφωνήσει “ω να σου …”

03:19 14/3/2023 - Πηγή: Enikos

Η νέα εβδομάδα για το MasterChef 2023 ξεκίνησε με ένα τολμηρό Mystery Box, που έκρυβε αρκετές εκπλήξεις.

Το Mystery Box ήταν μια μπάμπουσκα για γλυκιά δημιουργία. Όμως για κάθε κουτί που άνοιγαν οι διαγωνιζόμενοι, έχαναν κρίσιμα λεπτά από τη μαγειρική τους. Την ασφάλεια των 80 λεπτών προτίμησε ο Νίκος Τράκας, γεγονός που τον δικαίωσε τελικά, αφού άκουσε το όνομά του στα δύο καλύτερα πιάτα.

Ωστόσο, την

πιο δυνατή προσπάθεια την είχε ο Δημήτρης, ο οποίος πήρε τα εύσημα από τους τρεις κριτές. Η γλυκιά τάρτα που έφτιαξε του χάρισε εκτός από την πρόκριση στους «17» καλύτερους του διαγωνισμού μαγειρικής και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Μάλιστα το πιάτο του Δημήτρη έκανε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναφωνήσει “ω να σου …”, κάτι το οποίο είχε κάνει ακόμα μια φορά, στον 5ο κύκλο για ένα πιάτο της Μαργαρίτας Νικολαΐδη.

«Μάλλον πρέπει να το γυρίσω στη ζαχαροπλαστική. Θα κάνω ένα ζαχαροπλαστείο με βιτρίνες μπροστά που θα έχει τάρτες. Με αγχώνει που θα βγω αρχηγός για άλλη μια φορά», δήλωσε στις κάμερες ο Δημήτρης.

MasterChef 2023: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Σε κακή μέρα βρέθηκαν ο Αλέξανδρος, η Στέλλα, η Σέβα, ο Νικήτας, ο Άγγελος και η Γιώτα. Οι κριτές περίμεναν περισσότερα από τον Άγγελο λόγω των δυνατοτήτων του. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια του δεν ήταν τόσο κακή για να τον βγάλει στον τάκο, όπως και αυτή της Γιώτας.

Οι άλλοι τέσσερις (Αλέξανδρος, Στέλλα, ηΣέβα, Νικήτας) απογοήτευσαν με τις δημιουργίες τους, με συνέπεια να ακούσουν τα ονόματά τους στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα