Duran Duran: Ο κιθαρίστας Andy Taylor έχει καρκίνο 4ου σταδίου

09:31 6/11/2022 - Πηγή: Enikos

Καθώς οι Duran Duran μπήκαν στο Rock & Roll Hall of Fame σε μια τελετή στο Microsoft Theatre του L.A. το Σάββατο, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος απουσίαζε από τις εορταστικές εκδηλώσεις. Ο Andy Taylor, ο αρχικός κιθαρίστας του συγκροτήματος, αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Σε μια επιστολή που ο τραγουδιστής Simon Le Bon διάβασε στους παρευρισκόμενους είπε ότι ο καρκίνος είναι στο 4ο στάδιο.

«Πριν από μόλις τέσσερα χρόνια διαγνώστηκα με μεταστατικό καρκίνο του προστάτη σταδίου 4. Πολλές οικογένειες έχουν βιώσει το αργό «κάψιμο» αυτής της ασθένειας και φυσικά δεν διαφέρουμε. Οπότε μιλώ από την οπτική ενός οικογενειάρχη, αλλά με βαθιά ταπεινότητα προς το συγκρότημα, τους μεγαλύτερους θαυμαστές που θα μπορούσε να έχει ένα γκρουπ και αυτή την εξαιρετική διάκριση», διάβασε ο Le Bon από τη σκηνή.

Η πλήρης επιστολή από τον Taylor, η οποία δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο των Duran Duran, έλεγε ότι τα πήγαινε καλά χάρη σε “κάποια πολύ περίπλοκη θεραπεία επιμήκυνσης της ζωής”, αλλά ότι πρόσφατα αντιμετώπισε οπισθοδρόμηση, αν και η τρέχουσα κατάστασή του δεν είναι άμεσα απειλητική για τη ζωή του.

«Παρά τις εξαιρετικές προσπάθειες της ομάδας μου, έπρεπε να είμαι ειλικρινής στο ότι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, θα ξεπερνούσα τα όριά μου», έγραψε ο Taylor.

A note from Andy Taylor.

Keywords
Τυχαία Θέματα