Ζ. Μουρίνιο: Ο Κρ. Ρονάλντο νόμιζε ότι τα ήξερε όλα!

14:43 5/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Ζοζέ Μουρίνιο συνεργάστηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τρία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και, τώρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, δήλωσε ότι είχε ένα πρόβλημα με τον συμπατριώτη του... O διεθνής επιθετικός νόμιζε ότι τα ήξερε όλα! Ο Ρονάλντο εντάχθηκε το 2009 στο δυναμικό της «βασίλισσας» έναντι 90 εκατομμυρίων ευρώ, προερχόμενος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και υπό τις οδηγίες του "Special One" πέτυχε πολλά γκολ. Όμως, όταν ρωτήθηκε ο Μουρίνιο στην εκπομπή
της ισπανικής τηλεόρασης "Punto Pelota" γιατί η σχέση του με τον Ρονάλντο είχε επιδεινωθεί προς το τέλος της περυσινής σεζόν, ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε ότι ο παίκτης δεν έπαιρνε καλά την κριτική που του ασκούσε.

«Είχα μόνο ένα πρόβλημα μαζί του, πολύ απλό, πολύ βασικό, το οποίο ήταν όταν ένας προπονητής ασκεί κριτική σε έναν παίκτη από τακτικής απόψεως, προσπαθώντας να βελτιώσει αυτό που κατά την άποψή μου μπορούσε να βελτιωθεί» υπογράμμισε ο Μουρίνιο και συμπλήρωσε: «Και εκείνη τη στιγμή δεν το πήρε πολύ καλά, επειδή ίσως νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ο προπονητής δεν μπορεί να τον βοηθήσει να εξελιχθεί περισσότερο. Ο Κριστιάνο είχε τρεις φανταστικές σεζόν με μένα. Δεν ξέρω αν ήταν οι καλύτερες της καριέρας του, γιατί είχε κάποιες φανταστικές στιγμές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νομίζω ότι, από απόψεως τακτικής, δημιουργήσαμε μια φανταστική κατάσταση γι' αυτόν, στην οποία μπορούσε να εκφράσει όλες τις δυνατότητές του και να τις μετατρέψει σε ρεκόρ και γκολ».

Η αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και οι αναφορές για έριδες στα αποδυτήρια έχουν «φουντώσει» τη φημολογία ότι ο Ρονάλντο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2015, ενδέχεται να φύγει από τους «μερένγκες». Πάντως, ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, δήλωσε ότι ο 28άχρονος άσος θα μείνει και θα βοηθήσει τη Ρεάλ να στεφθεί για δέκατη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης, ένα τρόπαιο που «κυνηγάει» από το 2002. «Ο Κριστιάνο είναι ανεκτίμητος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέρεθ, σε διαδικτυακή συνέντευξη που διοργάνωσε χθες η εφημερίδα "El Mundo", και συμπλήρωσε: «Θα τα καταφέρουμε (σ.σ. να κατακτήσουμε τον δέκατο ευρωπαϊκό τίτλο). Και ο Κριστιάνο θα βάλει γκολ στον τελικό!»
Keywords
Τυχαία Θέματα